Mor-livet,  Shopping

Den perfekte kjole til årets julefrokost

kjole til julefrokost

Jeg skal til to julefrokoster i december. Én med mit arbejde og en på Fyn med en stor samling venner, jeg kender fra folkeskolen og gymnasiet. Egentlig skulle jeg også have været til en tredje julefrokost med andre bloggere, der er medlem Dansk Journalistforbund, men jeg havde overset, at den lå på samme dato som førnævnte. Men to styks er også mere end rigeligt med alle de andre aktiviteter i december, selvom det er ærgerligt ikke at kunne deltage i den første store begivenhed i vores nye faglige forbund.

kjole til julefrokost

Kjolen til julefrokosten

I år er der til gengæld ingen tøjkrise. Jeg har nemlig allerede fundet den perfekte kjole til årets julefrokoster, hvilket ikke plejer at være tilfældet. Jeg når som regel ikke at finde den rette kjole og ender med at tage afsted med sådan en lidt øv-følelse over ikke at være festlig nok. Kjolen er helt perfekt i sin burgundy farve med lyse striber. Og den falder så fint, at man godt kan spise lidt ekstra, uden det kan ses 😉

Den koster lige knap 400 kr. lige her, og kvaliteten virker god. Så tip hermed givet videre, hvis I allerede er begyndt at lede efter tøj til julens fester. Herunder får I et detaljebillede.

Nu vil jeg tage en kop kaffe der kan give mig et skud energi, så jeg er klar til en Harry Potter-fest med ca 40 mennesker her til eftermiddag. F fylder jo 10 år, og sammen med fem af vennerne fra klassen har vi stablet en temafest på benene i Børnekulturhuset Amager. Det bliver spændende at se, om alle børnene klarer optagelsesprøven til Hogwarts 😉 Jeg er ikke helt så gennemført i udklædning som sidste år. Jeg har dog ladet mig inspirere lidt af professor McGonagall.

God lørdag <3

kjole til julefrokost

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.