Mor-livet,  Shopping

Sæsonens fineste jakker og nederdele

vinterjakker 2017

{Sponsoreret af Esprit}

Vinterjakker

Jeg mangler stadig en god frakke til vinter. Jeg har netop solgt en lang dynejakke, som jeg ikke brugte – og så er det vel tilladt at købe en ny, skulle jeg mene 😉

Jeg har brug for en lang jakke, jeg drømmer lidt om en trenchcoat, som også gør sig godt, når man skal på job. Men hold nu op, der er mange flotte vinterjakker i år.

Nr. 1 ville være det ufornuftige køb, men den er nu ret fin med sin lyse, rosa farve. Den er faktisk også lavet i læder – pelsen undtaget. På den måde er den trods alt mere holdbar, end hvis det havde været syntetisk. Find den her.

Nr. 2 er den helt klassiske uldfrakke i en fin navy farve med bindebånd i taljen. Den er fra Esprit, og den vil være helt perfekt til arbejde og andre finere begivenheder, hvorimod nr. 7, den fine og sjove leopardfrakke, er mindre klassisk, men til gengæld virkelig praktisk og fantastisk at holde på varmen i timevis. Det ved jeg fordi jeg tilfældigvis allerede har den i sort (som du kan finde her). Samtidig er den meget budgetvenlig og ligger til lidt over 650 kr.

Vi springer tilbage til nr. 3, som er luksus-udgaven af 2’eren. Wow den er fin og elegant, men til gengæld også mere pricy. Find den her.

Nr. 4 er sjov. Den kan nemlig bruges på begge sider – enten som på billedet – eller, hvis du bliver træt af teddybear-lokket, med den mørkeblå fløjlsside ud. Den finder du her. Hvis du er vild med den lyse side, og kun har råd til et budgetkøb, så kan du finde en lignende jakke her, som også er rigtig fin.

Nr. 5 er lige mig, for jeg elsker den farve. Og jakken er klassisk, så den vil man kunne have i mange år. Den findes i fire forskellige farver. Find den her.

Nr. 6 er sådan en fin klassisk rulams læderjakke. Og ja, det er læder modsat mange andre på markedet lige nu. Den kunne jeg altså også godt tænke mig at få fingrene i. Den koster 1800 kr., hvilket er helt fair, når det er læder. Find den her, eller kig her hvis du er til en billigere model, der dog ikke er i læder.

Jeg har længe gået og overvejet, om jeg skulle have en jakke i camel-farvet, men jeg har endnu ikke besluttet om det også er mig. Men nr. 8 ser nu ret fin ud, og jeg kan godt lide den ekstra længde, som især vil være god til de dage, hvor jeg går i midi-nederdel. Den finder I her. Den kommer også i andre længder og med andre typer kraver Dem kan I alle se her.

Den sidste jakke på collagen, nr. 9, er i samme stil som nr. 6. Den skulle alligevel med på grund af de ekstra detaljer, med teddybear foret vendt ud på ryggen. Se den her.

 

Fine nederdele

nederdele 2017

Nederdele har jeg altid været glad for, og efter jeg har fået et stort ar på maven, er det virkelig rart med noget, der ikke strammer. Herover er nogle af mine favoritter.

Det varer ikke længe, før julens fester begynder og nederdel nr. 1 er ret fin med sine metallic detaljer. Den vil da gå perfekt til en festlig aften med en cocktail i hånden.

Nederdel nr. 2 er den perfekte hverdagsnederdel og den lille detalje med struktur i stoffet adskiller den fra mine andre nederdele. Den vil også være fin til arbejdet med en cremefarvet silketop.

Velour er dejligt blødt og nederdel nr. 3 er lavet af netop det. Farven er fin og det samme er prisen på ca. 300. Find den her.

Den printede nederdel, nr. 4, er også perfekt til en ensfarvet top. Jeg ville have godt af at få lidt print i mit klædeskab, som mest består af sort og navy. Den blomstrede nederdel nr. 5 fra Esprit er også fin og lavet i festligt tyl.

Efter jeg købte min bløde og lækre maxinederdel i sommers, har jeg lyst til at købe flere. Heldigvis er der mange smukke maxinederdele i butikkerne for tiden, og mine favoritter er nr. 6, 7, 8 og 9.

Den skinnende plisserede midi-nederdel er nu også ret fin til en festlig lejlighed. Og så er den længde altså bare god! Find nr. 10 her.

Nederdel nr. 11 vil med 100% sikkerhed sidde rigtig fint. Den er nemlig lavet i scuba stof, så den holder formen. Find den lige her. P.S. den er meget budgetvenlig 😉

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.