Mor-livet,  Skønhed

Kurforløb mod rosacea

kur mod rosacea{Indeholder reklame for pHformula}

For ikke så længe siden blev jeg spurgt, om jeg ville være caseperson til et kurforløb mod min rosacea. Jer der læser med ved, at jeg er desperat for at komme det til livs, så jeg sagde ja. Jeg har godt nok været umådeligt glad for min zz creme, men da den samtidig udtørrer huden, er jeg klar over, at jeg ikke kan fortsætte med den permanent. Så jeg søger desperat efter nogle behandlende og samtidig fugtgivende produkter, som jeg kan anvende i ansigtet.

Kurforløbet består af seks behandlinger hos en kosmetolog, og mens jeg er i forløbet, må jeg kun anvende produkter fra pHformula, så vi får et 100% reelt billede af, om det hjælper.

Hudplejerutine – Kun tre produkter i alt

Jeg skal kun bruge tre produkter i alt, hvilket passer mig glimrende. Det er dejligt overskueligt, og så er det begrænset, hvor meget jeg skal investere i. Jeg skal bruge en rens, en serum og en creme. Det samme morgen og aften. Mere enkelt bliver det ikke.

Som bonus kan rensen også bruges som maske. Det vil sige, at jeg kan lade den sidde i 10 minutters tid en aften, når jeg alligevel skal rense. Smart, hvis du spørger mig. Hvis jeg har lyst, kan jeg vælge at tilføje en cc creme, der giver lidt farve og udjævner huden.

phformula rosacea
Produkter: E.X.F.O rens, der også kan bruges som maske og i øvrigt fjerner makeup effektivt // C.R. Recovery Serum, specielt god til kronisk rødme, rosacea  og uren hud med meget rødme// P.O.S.T. Recovery cream der giver huden en masse fugt //C.C. Cream der ensarter huden og giver solbeskyttelse
phformula rosacea
Udover en særlig serie til rosacea har pHformula også serier til pigmentforandringer, acne og antiage.

Hvor bliver jeg behandlet for rosacea?

Behandlingen foregår hos Beauty Solution. En klinik der ligger på Bredgade og deler lokaler med en hudlæge. Vicky hedder indehaveren, og hun er det varmeste menneske, jeg længe har mødt, og så har hun altså styr på dit kram. Hun er samtidig 100% ærlig omkring, at forløbet ikke kan kurere rosacea, men at det kan gøre huden synligt flottere og give den helt rigtige pleje til os rosacea-patienters uregerlige hud. Men den underliggende årsag til sygdommen kan behandlingen altså ikke fixe.

Vicky bruger hot stones, så din krop falder helt til ro under behandlingen, og massagen er heller ikke at kimse af. Der bliver taget godt fat, hvilket jeg er stor fan af med alle de spændinger, jeg døjer med.

Hvor kan du købe produkter fra pHformula?

Produkterne fra pHformula er meget virkningsfulde, og derfor sælges de kun på hudplejeklinikker, da der skal vejledning til, hvilke produkter der passer til netop din hud. Der er over 100 klinikker i Danmark, så der er rig mulighed for at købe dem, uanset hvor i landet, du er fra. Her kan du se, hvor der er en forhandler nær dig.

Jeg har fået taget før billeder inde på klinikken. Jeg er ikke engang så hårdt ramt lige nu, men jeg glæder mig alligevel til at se, om der sker en forandring fra disse billeder, til når jeg afslutter forløbet. Herunder kan man tydeligt se, at min hud råber på fugt.

d2747a1c-d6ef-46c0-b463-807e26e2fe5d 201c7662-fc94-4b37-b01e-6802563b219c

Jeg glæder mig til at opdatere jer undervejs i forløbet og til sidst. Jeg krydser fingre for at det hjælper, og jeg lover at være 100 % ærlig og vise billeder til sidst. Krydser I ikke fingre med mig?


Jeg får ingen betaling for at skrive om pHformula. Men da jeg er inviteret til at være caseperson, markeres indlægget som reklame.

4 kommentarer

 • Jackie

  Der er en ny behandlingsmetode på vej. Jeg har været så heldig at være en af de første i Danmark til at blive behandlet mod min rosacea og her 4 uger efter er min hud pænere end nogensinde før. Jeg har prøvet ALT, både cremer og piller, men det her er virkelig fantastisk. Det kommer snart ud på klinikker i Danmark, prøv at læs om Kleresca. Det startede som en behandling mod akne, men de fandt ud af at det også virkede mod andre hudsygdomme 🙂

  • Signe / Copenhagen Kiddo

   Er det rigtigt? Åh det er så træls med den sygdom. Jeg håber det lykkedes at blive det kvit en dag. Pt er status, at jeg har fået masser af god fugt til huden, hvilket hjælper gevaldigt, men rødmen i underhuden kan jeg ikke rigtig slippe af med.

   Kram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.