grenes julekollektion
Bolig

Smuk julekollektion på budget

Hvert år drømmer jeg om at tilføje min samling af julepynt med mere. Vi har nemlig ikke særligt meget, og har i mange råd ikke haft plads i økonomien til at investere i pynt, som kunne hives frem år efter år for at blive en del af familiens juletraditioner.

Rent principielt er det samtidig ikke noget, jeg vil bruge en formue på, eftersom det kun er fremme så kort tid hvert år. Med andre ord vil jeg gerne have noget der både er pænt, hyggeligt og budgetvenligt.

Forleden var jeg forbi Søstrene Grenes, som allerede har fået julepynten ud i butikkerne, og der var så mange smukke ting. Jeg var dog i selskab med familiens yngste = ingen tid til at fordybe sig i julepynt. Så vi nøjedes blot med et par kalendergaver. I stedet gik jeg hjem og tjekkede deres kollektion ud online, og har allerede udvalgt mig nogle smukke sager, jeg gerne vil investere i. Blandt andet den fine lysestage på billedet ovenfor, som vil gøre sig godt som en slags adventskrans.

Det enkle metal-træ og de smukke julekugler på billederne herunder er også på ønskelisten. Og så er det jo det perfekte steder at købe ind til hjemmeindpakning af julegaverne.

32_sostrenegrene_christmas2017 16_sostrenegrene_christmas2017 13_sostrenegrene_christmas2017 11_sostrenegrene_christmas2017 1_sostrenegrene_christmas2017

2 kommentarer

 • venterpaavin

  Jeg bor alene, og er derfor elendig til at få pyntet op – det er kun til glæde for mig, og jeg skal selv rydde det op, hvilket ikke er min favorit. Det ser dog så hyggeligt, når man ser det på billeder.

  • Signe / Copenhagen Kiddo

   Haha! Jeg hader også at rydde det op. Og jeg glemmer altid noget, som jeg først opdager når kasserne er kommet tilbage på loftet. Mega nedtur 🙂 Men jeg elsker nu også at komme i et hjem, der emmer af jul og hygge.

   Dejlig søndag til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.