Familieliv

Ugen der gik

marmorkirken

Ugen er fløjet af sted, og arbejdet har krævet aftener ved computeren. Derfor har jeg stort set ikke været her forbi bloggen, andet end for at skrive kort om dejlige pyjamas’er i dette indlæg.

8 års fødselsdag

Til gengæld har weekenden været helt vidunderlig – lige med undtagelse af et par uheldige hændelser søndag, men det kommer vi til. Den startede tidligt, for vi skulle nemlig holde 8 års fødselsdag for klassen fredag kl. 14. Jeg frygter det altid lidt. For man ved aldrig rigtig om børnene kommer til at hygge sig, om der kommer vilde konflikter og om fødselsdagsbarnet (i dette tilfælde -børnene) får en lige så god dag, som de havde drømt om.

Heldigvis var hele fødselsdagen god. Pigerne hyggede sig sammen. De var skide søde og omsorgsfulde overfor hinanden, og tiden fløj afsted. Vi havde planlagt bingo med små præmier til alle og stopdans. Af mad havde vi bestilt store teboller fra bageren og jeg havde bagt bananmuffins. Så dejligt nemt, og det var rigeligt til børnene.

Da alle var hentet satte vi os og fik en cocktail, som udviklede sig til et par øl og pizza. Vi endte hjemme alt for lang tid over børnenes sengetid, og dejsede alle om på sengen indenfor et par minutter.

Lørdag med forkælelse og en tur i Nordvest

Jeg startede lørdag morgen med at cykle ind til Vicky i Bredgade for at få anden behandling i det forløb jeg prøver af (det kan i læse om her). Det var i øvrigt første gang på cykel, siden min operation. Status er, at jeg stadig er rød i huden. Til gengæld har jeg meget mere fugt i huden, som var knastør for et par uger siden.

Efter behandlingen cyklede jeg ind til Magasin du Nord for at købe gaver til min veninde, som netop er blevet mor til sit andet barn og er flyttet i hus i Nordvest. Vel hjemme igen pakkede vi hele banden sammen og kørte ud mod deres nye hjem. Hold nu op, hvor var det fint. Det sødeste lille rækkehus på tre etager, som hun havde fået renoveret. Jeg fik lyst til at flytte derud! Hvis ikke vi boede i en så billig andel, som vi absolut intet tjener på, så havde jeg nok overvejet det. Det var et virkelig hyggeligt område. Vi drak gløgg og spiste æbleskiver og børnene legede hele eftermiddagen.

Så tog vi hul på julen

c2420704-71bb-40c0-a484-82af91976ca0 0de7d387-f533-4598-8cd2-a311bbad95b3Søndag var vi inviteret til julehygge med Karen Volf (reklame – blogevent), hvor vi skulle drikke mere gløgg og spise æbleskiver. Jeg var tæt på ikke at komme afsted, fordi jeg fik et gigantisk slag i hovedet, da jeg rejste mig op i en skabslåge om morgenen. Det gjorde så ondt, at jeg måtte sidde og tude for mig selv, indtil Nemlig pludselig ringede på døren med madvarer. Jeg var alene hjemme og havde ikke fået tøj på efter morgenbadet, så jeg fik hanket op i mig selv, smed hurtigt en kjole over mig og åbnede op i et lettere anstrengt smil og tog imod varerne!

Julearrangementet var så hyggeligt lige indtil børnene besluttede sig for at folde julestjerner. Jeg havde bare på fornemmelsen, at det ville gå galt. Og ganske rigtigt fik de hver sin nedsmeltning over, at de ikke kunne folde dem – og endnu værre –  at deres mor heller ikke kunne OG kom til at grine af situationen! Det gjorde det selvfølgelig endnu værre, og der blev talt lidt for højt i ren frustration, indtil jeg heldigvis fandt en youtube-video, som hjalp os på vej. Resultatet af for lidt søvn og for mange småkager på en weekend udmøntede sig altså lige der.  Til gengæld var der stor glæde over for første gang i sit liv at smage snøfler. Dem var børnene fan af!

49b70911-0bf6-4784-9082-c5509ae7ca7d

jul med karen volfDa vi kom hjem fik jeg lov at smide mig på sengen og komme mig over min hovedpine efter morgenens slag. Jeg håber hævelsen er faldet, inden jeg smutter på arbejde i morgen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.