Mor-livet

Feriemode og en kat fattigere

feriemood

Vi er både lettede og lidt triste herhjemme i dag. Gennem de sidste par måneder har vores to katte slet ikke kunne enes. Det begyndte efter Pixies graviditet, og jeg har vist nævnt det herinde tidligere. Vi håbede, at det ville blive bedre, når killingerne var fløjet fra reden. En lille måned senere har vi måtte sande, at det gjorde det ikke.

Vi har været ved dyrlægen og fået særligt foder, som skulle gøre dem mindre stressede. Købt spray, som skulle gøre dem mere trygge og dermed få dem til at sænke paraderne overfor hinanden. Lige meget hjalp det. De sloges dagligt, og til sidst var vores ene kat helt sky og sad bare og gemte sig i et hjørne af badeværelset. Det var virkelig trist, og det betød også, at vi i går besluttede,  at vi ville finde et nyt hjem til hende.

Billedet herunder er et år gammelt og viser, hvor børneglad Nellie er. Det er heldigvis et stort plus, når man skal finde et nyt hjem til en kat. Der kom en lille familie på besøg allerede i formiddags, og kemien var god mellem dem og Nellie, så de tog hende med hjem.

børneglad kat

to eller en kat

Selvom der var tårer hos nogle af børnene, så er det også en lettelse, at vi kan lade dørene stå åbne i vores hjem uden at skulle frygte, at kattene farer i flæsket på hinanden. Og de forstår det heldigvis godt, børnene. Så nu har vi kun én kat, og jeg håber ikke, hun bliver alt for ensom, vores lille selskabelige burmeser. For hun har tidligere været meget meget glad for sin kammerat.

æggekage og magasin

Dagen i dag er gået med at spise hyggelig frokost, drikker masser af kaffe og læse i magasiner. Bedre bliver det ikke. Vi er gået i totalt feriemode herhjemme. Vi har ordnet de fleste praktiske ting, vi skulle i ferien. Jeg mangler bare at hente min nytårskjole og komme en tur ind til min kosmetolog i morgen, og så er vi klar til nytår. Jeg krydser stadig fingre for, at min nytårskjole når at blive leveret i morgen, for ellers står jeg uden en festlig kjole til nytårsfesten! Øv øv. Det ville være så super ærgerligt.

Status på træning

Min træning, som jeg havde glædet mig til at komme i gang med, blev aflyst i sidste øjeblik i går aftes. Simpelthen så mega demotiverende. I stedet gik jeg over til min veninde og drak te og sludrede hele aftenen, så det var faktisk ret så hyggeligt. Jeg tog også chancen og meldte mig til et Barre-hold i morges kl. 8. Jeg var spændt på, om det ville være for hårdt til mine mavemuskler, men det gik faktisk rigtig fint. Så nu ved jeg, at der er flere hold, som min nyopererede mave kan klare. Jeg glæder mig allerede til næste gang, hvor jeg vist nok får lokket en veninde med. Yay!!

N

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.