Shopping

Lækre julegaveidéer til under 500 kr.

julegaver til under 500 kr

Sponsoreret af Moodings

Jeg kan rigtig godt lide at være på forkant med julegaverne, så jeg ikke skal stresse lige op til jul. Jeg er typen, der laver lister over de personer, som skal have gaver og sætter gaveidéer ind under hvert navn. En meget struktureret tilgang til gaveindkøb, kan I nok høre.

De seneste par år har jeg købt en del af julegaverne online, og det er en kæmpe hjælp i en meget travl decembermåned, som helst skal være hyggelig og ikke stressende. Når jeg køber julegaverne online, sparer jeg en hel del tid, og jeg kan sidde med en kaffe i hånden om aftenen og hygge mig med det.

Jeg har fundet 8 fine gaver til under 500 kr. hos Moodings. Alle sammen fine ting til hjemmet, som de fleste nok vil blive glade for.

1 En lækker OG smuk bodylotion fra Meraki til 139 kr. Den vil også være perfekt til mandelgaven // 2 Et smukt skærebræt i akacietræ fra Nicolas Vahé til 199 kr. // 3 Smuk kalender, der kan genbruges år efter år. Perfekt til at holde styr på fødselsdage og familiens aftaler. 449 kr. fra By Wirth // 4 Flot lysestage i Messing til 349 kr. // 5  Praktiske coasters i smuk, grøn marmor fra H. Skjalm P. 4 stk for 149 kr. // 6 Vasen er så smuk og står på min ønskeseddel. Den koster 439 kr. og kommer i flere forskellige farver. Blandt andet også i rosa // 7 Lækker håndcreme til 79 kr. fra L:A Bruket. Den kommer i flere forskellige duftvarianter // 8 Duftpinde der frisker hjemmet op til 349 kr. //

Vind et gavekort!

Du kan lige nu vinde et gavekort på hele 3000 kr. hos Moodings, hvis du skriver dig op til deres nyhedsbrev. Uh, det kunne jeg altså godt bruge. Man kan altså shine et rum rigtig fint op for det beløb 😉 Hvis du kender andre, der kunne bruge sådan et gavekort, så fortæl dem endelig om det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *