Familieliv

Den fineste perberkageby i Middelfart

peberkageby

Jeg sidder under dynen, godt træt efter en fest, der varede et godt stykke ind i natten. Men ikke desto mindre, vil jeg gerne dele et tip med jer, som skulle komme forbi Middelfart inden jul.

I lørdags nåede vi nemlig forbi Peberkagebyen, som hvert år dukker op på Middelfart Museum. De smukke kreationer er lavet af byens borgere, som indleverer dem på museet, der efterfølgende sætter byen op. Det er så fint og magisk, og vi kunne ikke andet end at komme endnu mere i julestemning.

middelfart museum

middelfart museum peberkagebyen

Café Inga

Indgangen er gratis, og jeg kan kun anbefale jer at stikke hovedet forbi, hvis I er på disse kanter. Der er også den fineste museumsbutik med smukt julepynt og nostalgisk legetøj. Blandt andet de fine påklædningsdukker, som jeg har vist på Instagram. Der er også en hyggelig cafe på museet, Café Inga, hvor du kan få en cafe latte eller varm kakao til kun 16 kr. Find åbningstider mm. lige her.

Havde vi ikke skulle skynde os hjem til julefrokost, så havde vi helt klart aflagt cafe Inga et besøg!

påklædningsdukken Gitte

Vegas mormor gav hende den fine påklædningsdukke Gitte, som vi har hygget os med at klippe ud i dag. Jeg legede selv rigtig meget med påklædningsdukker som barn, og jeg elskede at lave mit eget tøj til dem. Et ark med en dukke og flere sæt tøj kostede kun 20 kr. En fin lille gaveidé.

påklædningsdukke middelfart museum

Gør jer selv den tjeneste at få en tur rundt i byen, der er bare så hyggeligt, hvilket jeg vist nok har nævnt en gang eller flere tidligere 😉

middelfart juleby

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.