Familieliv,  Projekt Sund Krop

Status på træning og lidt om weekenden

yo familieyoga

Jeg startede jo op med at træne lige før nytår, og jeg var meget spændt på, om jeg ville komme afsted her på de kolde vinterdage. Men det er faktisk gået rigtig godt, og i denne uge har jeg været til træning i Yo Studios hele tre gange. Det føles fantastisk at få brugt kroppen igen, og jeg glæder mig til at se resultaterne.

Familieyoga mod “stresning”

I går havde jeg Vega med til træning. Der er nemlig familieyoga hver lørdag, hvor man kan komme med sit barn. Både hende og jeg var ret vilde med det, og er enige om at gøre det til en fast del af vores lørdage. Fredag fortalte hun mig, at hun følte hun oplevede “stresning”, som hun kaldte det, og hun græd i søvne hos mig natten til lørdag, og kunne slet ikke finde ro.

Det giver anledning til dårligt humør, en masse frustrationer og diskussioner med os voksne, og det er hårdt for både hende og os. Men yoga fik os helt ned i gear, og vi fik mærket hinanden, set hinanden i øjnene og sluttede klassen af med et kæmpe kram. Jeg tror det vil gøre os begge godt med sådan en lørdagstradition.

Jeg var afsted til barre-træning igen i dag og det var en noget hårdere end min første barre-time. Jeg er spændt på, hvordan mine ben føles i morgen, når jeg skal ud af døren. Gys!

Men altså – status er at det går godt, og jeg håber jeg bliver ved med at kunne finde overskuddet til at træne regelmæssigt. Kosten har jeg også stort fokus på, og jeg har været ret vedholdende. Jeg gik en tur på vægten i dag, som siger +4,5 kg for meget, så jeg håber jeg kan smide dem i løbet af de næste par måneder.

Sove-legeaftale

Udover familieyoga, er weekenden gået med at have en sove-legeaftale med vores Disneyland-veninde. Nemlig Cecilies skønne Sia. Begge piger havde glædet sig enormt meget, og de havde så meget at sludre om, at de først faldt til ro sent i går aftes.

e59b2be8-b00f-4491-9814-32568c1cc1c8

Vi brugte morgenen på at gå over og besøge hestene i rideklubben og træde på vandpytter, der var frosset til is. Så gik vi hjem og fik varm kakao, inden Sia igen skulle mod Østerbro.

Jeg håber, at I der læser med har haft en lige så dejlig weekend 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.