Vinterferieanbefaling - Thorvaldsens Museum

Ferie finally

Plisseret nederdel med stribe

endelig endelig ferie! Det har jeg sukket efter længe. Jeg føler, at timerne med mine børn er alt for få for tiden, og det er bare ikke særligt fedt! Så nu skal dagene nydes i fulde drag.

Vi er hos mine forældre, hvor der skal gås ture og spilles spil. Vi er her stort set i alle vores ferier, men det er faktisk det børnene aller helst vil! Det er vores åndehul.

Vi har ganske få planer i dagene herovre. I går var vi i Bredballe hvor vi tilbragte dagen med to vennepar, der flyttede fra København. Vi lærte hinanden at kende gennem børnene, som alle seks legede på kryds og tværs i børnehaven. Da de boede i København hjalp vi hinanden med børnepasning, så vi alle havde mulighed for at.få passet børn, når nu vores familier boede ængtelsen væk. Men.. nu er de altså selv flyttet og vi savner dem ovre på djævleøen.

Derfor hvde børnene også glædet sig koloenormt til endelig at hygge med deres venner igen (og det samme havde Thomas og jeg)

Nu skal de sidste dages nydes og det eneste vi ellers skal, er en hyggelig fastelavnsfest på biblioteket her i byen. Vega har købt det fedeste Disney Descendants kostume! Jeg viser det frem en af dagene og linker. Når nu man ikke laver kostumer selv, så er det nemlig et af de bedre 😉

814007d9-0c69-44d4-a352-a202873caa3666b6b79f-b50b-40ad-b83b-53c725341e6d

Jeg har endelig fået taget min plisserede nederdel fra Zara i brug. Den er ret fin med mit budgetkøb fra Monki, den sorte glimmerbluse.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinterferieanbefaling - Thorvaldsens Museum