vegetarisk pastaret med quinoa
Opskrifter

Smagfuld pasta med quinoa og peberfrugt

Den her pastaret er super nem at lave, hvis du for eksempel har pasta tilbage fra aftenen i forvejen, og samtidig skal tømme køleskabet for nogle grøntsager. I mit tilfælde var det peberfrugt og kogt quinoa, jeg havde liggende og det blev helt perfekt med de pasta penne, jeg også havde til overs fra dagen i forvejen.

Det smager intet mindre end himmelsk. Især når man, som jeg, for tiden prøver at undgå pasta. Det gør det kun endnu bedre at forkæle sig selv med. Det er faktisk bedre end fredagsslik, hvis du spørger mig. Et rigtig weekend treat 😉

Retten er altså lidt på gefühl, men her får I min fremgangsmåde:

Ingredienser (til 2 personer):

  • 2 peberfrugter
  • Bredbladet persille (til topping)
  • 2 spsk Castellino artiskok- og peberfrugtcreme (jeg bruger det tit, men det giver altså så god smag)
  • 2 dl kogt quinoa
  • kogt pasta fra dagen før – den mængde du har
  • 1 tsk olivenolie
  • Parmesan
  • Flagesalt og peber

Fremgangsmåde:

  • Skær peberfrugterne i skiver
  • Skyld persillen og hak den
  • Steg peberfrugterne i olivenolie ved høj varme, så de får lidt farve
  • Tilsæt quinoa, pasta og Castellino-cremen
  • Varm det helt igennem mens du jævnligt rører i det, så det ikke brænder på (ca. 5 minutter)
  • Smag til med salt og peber
  • Server med revet parmesan og hakket persille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *