Familieliv

Fine glimt fra de seneste uger

Vi havde simpelthen den fineste efterårsferie. Det der med bare at være hjemme i Danmark er altså ikke helt dårligt, når efteråret viser sig fra sin smukke side. Det må man jo sige, at det gjorde i uge 42. Vi fik lukket vores kolonihave ned, med en trist Vilfred på trappen. Det var en lang dag for ham. Men nu går vi all in på efterår og vinter inde i byen, og så siger vi på gensyn til Vestegnen indtil foråret. Her er nogle glimt fra de seneste uger, hvor computeren har været gemt væk og bloggen sat på pause.

Vi var forbi fine Bakken fredagen op til ferien, fordi vi var inviteret til premieren på musicalen Askepot. Derfor fik vi ikke set så meget af selve forlystelsesparken, men vi må snart tilbage, for vi havde lyst til at se mere. Til gengæld var musical’en så fint sat op med de smukkeste rekvisitter og med masser af liv på scenen hele tiden. Børnene syntes den var god, men for nogle af dem var det lidt sent. Især efter at have løbet ti km til skolernes motionsdag 😉

Det smukke morgenlys, der er for tiden

Vi var hele familien i det Kgl. Teater for at se bamse danse ballet. Det var en af de virkelig gode oplevelser. Børnene grinede – især Vilfred på tre var lige i målgruppen. Alle vi andre var også betagede af de søde balletbørn, som var med og selvfølgelig gode gamle Bamse, som vækker søde minder fra barndommen.  

Glimt fra Strib

Resten af efterårsferien blev brugt i Strib, min barndomsby.

Vi gik ture langs vandet. Her gik jeg så mange aftenture i mine teenageår med min veninde Trine. Gerne om søndagen, hvis weekendens byture lige skulle vendes 😉 Eller hvis der var andre ting, som gik os på. Det er sådan et fint sted at finde ro.

Vi gik til mosen, hvor vi fangede haletudser i de små klasser…

… og stoppede op ved det gamle klatretræ ved Røverborgen, hvor jeg også har klatret mange gange som barn.

Vi var forbi marken med rådyr og var så heldige, at de mindste havde lyst til at snakke. Så de kom helt hen til os og snuste til vores hænder. Er de ikke søde?

Der blev også tid til en date med min mand. Vi så journal 64 og spiste lidt god mad på Street Food i Fredericia efterfølgende. Har I set filmen? Den er så god og den fanger dig fra første til sidste minut.

Det var vores glimt fra de seneste uger. Jeg håber, at I, som stadig følger med, har haft en dejlig ferie <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.