adventskrans 2018 stelton x stalks and roots
Bolig

Adventskrans 2018. Stelton x Stalks & Roots

I går inviterede Stelton og Stalks & Roots på et fint event i anledningen af deres samarbejde om årets adventskrans. Stalks & Roots ved Torvehallerne er et af de steder, jeg gerne tager forbi, når jeg skal have blomster med til en middag, for de har altid en masse flotte afskårne blomster at vælge imellem.

Samarbejdet med Stelton om adventskransen er helt oplagt, for Tangle-stagen er perfekt til at flette pyntegrønt omkring. De smukke farver fra eucalyptusgrene og rosenpeber-stilke går så godt til stagen i messing.

Gitte Hyttel, som er ejer af Stalks & Roots demonstrerede på fineste vis, hvordan man selv kan flette sin adventskrans om stagen. Herefter blev der serveret lækre små mexicanske anretninger fra Hija de Sanchez, hvorefter vi selv fik muligheden for at eksperimentere med at kreere adventskranse med pyntegrønt.

adventskrans 2018 stelton x stalks and roots

Stalks & Roots butik på Vendersgade

adventskrans 2018 stelton x stalks and roots
Her er billeder fra Stalks & Roots nye butik, der ligger på Vendersgade 5. Hvis du er i området, så gør dig selv den tjeneste at kigge forbi. Der er masser af skønne tørrede blomster i bundter, grønne planter og flotte krukker. Jeg kunne ikke gå hjem uden selv at købe nogle med hjem.

Flet din egen adventskrans eller køb en, der er flettet for dig

adventskrans 2018 stelton x stalks and roots

På billedet er jeg påbegyndt en adventskrans. Det er en sjov og hyggelig proces at lave den selv. Du kan købe Tangle-stagen fra Stelton her (på tilbud nu) og så selv vælge pyntegrønt og gå i gang med din kreation.

Du kan også vælge at købe en færdig, smuk adventskrans hos Stalks & Roots med ekstra lys og få den leveret til din dør.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.