fotokunst plakat
Bolig

Flotte plakater med fotokunst til vores vægge

Reklame for Foto Factory

Jeg har længe ledt efter plakater ud til væggene i kolonihaven, men har ikke lige fundet det helt rigtige. Nu har jeg dog fundet nogle fine plakater med fotokunst hos Foto Factory, og stemningen på billederne passer perfekt ind. Jeg har valgt plakater med små fine steder fra København.

Man kan dog få plakater med billeder fra hele Danmark, blandt andet Ærø, som er super fine. For mig var det vigtigt at kunne relatere til billederne, og da vi er kommet en del på Christiania, da vi boede lige i nærheden, og da Vega gik til ridning der, var billedet nederst i indlægget helt oplagt. Det viser nemlig et fint spot lige der.

Motiverne på plakaterne på det øverste billede minder mig meget om Nokken, hvor jeg ofte går tur. Det er dog taget andre steder i København, men stemningen på dem vækkede noget genkendeligt. Og jeg synes stilen er meget kolonihave-agtig.

fotokunst plakat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.