kolonihave til salg
Kolonihave

Et farvel til kolonihaven og hej til nye eventyr

Det er længe siden, jeg har haft noget på hjerte, som jeg har ville dele med jer. Men nu er der et kapitel i vores liv, som slutter og et nyt der starter.

Vi sælger vores kolonihave

Vi har nemlig taget beslutningen om at sælge vores kolonihave. De to store børn har længe ikke haft lysten til at tage derud. Ofte havde de aftaler med vennerne inde i byen eller på rideskolen, som er V’s andet hjem.

Så vi endte tit med at køre frem og tilbage for at hente de store lørdag aften, så de kunne overnatte ude hos os, og følelsen af ferie og ro, var der ikke rigtigt længere, når vi var derude.

Lysten til at finde et feriested længere væk begyndte at gro. Så nu er kolonihaven sat til salg, og der er heldigvis flere interesserede købere, så vi er sikre på, at den får nogle nye skønne ejere.

kolonihave til salg

Det sværeste bliver at sige farvel til de søde nabobørn, der er leget adskillige timer med. Men det er nogle fantastiske minder, som vi tager med os og gemmer. Jeg selv kan ærgre mig over de mange timer og penge vi har lagt i huset, som vi på ingen måde får hjem igen. Vi har lagt nyt tag og fået et ekstra soveværelse i vores kolonihave, og hold nu op det har taget tid og kostet knaster. Men der er ikke rigtig andet at gøre end at sige pyt og glæde os over det, som kommer.

kolonihave til salg

Hvad skal vi så nu, hvor kolonihaven er solgt?

Allerede da vi var på Ærø i påsken (læs min Ærøguide her), begyndte drømmen om et hus på en ø at melde sig i det små. Vi har været meget frem og tilbage i vores snakke, og har også haft svært ved at sige farvel til kolonihaven. Vi har kigget på hus-annoncer på Bogø, Enø, Orø og Fejø, men der var ikke noget der ramte lige præcis dét, vi følte på Ærø. Men da vi så i sommers spiste frokost hos Lisbeth og hendes familie, faldt snakken på Bornholm. Det havde slet ikke været i vores tanker, for vi forbandt det med en dyr og besværlig rejse. Men de overbeviste os om, at det var meget nemt og at færgebilletterne i øvrigt var blevet meget billige.

Så blev gnisten tændt, og jeg handler altid ret hurtigt, når der først er noget, jeg vil. Så vi bestilte en teltplads i Gudhjem, hvorfra vi ville køre ud og se på områder. Jeg havde ikke været der siden 7. klasse, så jeg kunne ikke huske øen specielt godt.

Vi bestilte fremvisninger på huse rundt omkring på Bornholm hjemmefra, og kørte så rundt og så dem og de nærliggende strande og miljøer ved hvert hus. Det var ret intensivt for vi havde kun en weekend, men vi fandt ret hurtigt frem til, hvad vi ville. Bornholm havde nemlig det hele: ø-stemningen, som vi blev så vilde med på Ærø, mulighed for at komme helt ned i gear, men også med masser af muligheder for at køre ud og opleve ølivet og lækre spisesteder mm, når lysten til det opstod.

Vi forelskede os da også i et hus, som lå en cykeltur på et par km fra en af vores favoritstrande. På færgen hjem skrev vi til sælger, at vi var interesserede, og her 1,5 måned senere har vi fået overdraget nøglen til huset. Jeg glæder mig til at holde vores ferier der de næste mange år.

Blogindlægget her er allerede meget langt, så jeg vil fortælle mere om huset og vise det frem en af dagene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.