
Tre-retters vegetarisk nytårsmenu
De seneste par år har jeg bestilt mad udefra til nytår, men udvalget er ret småt, når man kun skal have en kuvert. De fleste kræver, at bestiller minimum 2 kuverter.
I år har jeg kun fundet ét sted, hvor det er muligt at købe en kuvert vegetarisk nytårsmenu, men jeg synes ikke den er pengene værd. Så nu har jeg besluttet at lave min egen vegetariske nytårsmenu i år. Men stadig skal den være nem at tilberede på selve aftenen, så jeg kan hygge mig rundt om bordet med de andre.
Står du i samme situation som mig? Så deler jeg min vegetarmenu, linker til opskrifter og kommer med en fuldendt indkøbsliste til en tre-retters vegetarisk nytårsmenu her.
Vegetarisk nytårsmenu
Forret: Rødbederavioli med avocado-fetacreme
Hovedret: Rødbede risotto
Dessert: Brownie med Dulce de leche og en kugle is
Indkøb til vegetarisk nytårsmenu:
- Hvidløg
- Skalotteløg
- Timian
- Olivenolie
- Risottoris
- Hvidvin
- Grøntsagsbouillon
- Rødbeder
- Gedefrisk-ost
- Parmesan
- Citron (to stk øko)
- Valnødder
- æble
- Æblecidereddike
- Græskarkerner
- Persille
- Purløg
- Fetablok
- 1 moden avocado
- Creme fraiche 18%
- Tørslefs Dulce de leche
- Flagesalt
- Smør
- Æg
- Rørsukker
- Mel
- Kakao
- Vaniliepulver
- En god vanille-is
Det skal laves på forhånd:
Dagen før:
- Bag kagen
- Læg tynde rødbedeskiver med olie og æblecidereddike
- Rist græskarkerner
- Hak og rist valnødder
Om morgenen:
- Lav avocado-fetacreme og put i frysepose så den kan sprøjtes ud om aftenen
- Lav risotto, så den er lige til at varme op om aftenen
- Rens krydderurter og hak dem til beholder (timian for sig)
Selve aftenen:
Forret
Anret rødbeder med creme og riv citronskal udover og drys med krydderurter
Hovedret
Opvarm risotto og drys med valnødder, timian og æble
Dessert Anret kagen og smør Dulce de leche og drys med flagesalt + læg en kugle is ved
Du vil muligvis også synes om

Opskrift på god squash-gulerodskage uden sukker
1. september 2018
Broccoli slices med parmesan
29. juli 2018