købt pony ifol
Hesteliv

Vi har købt en pony i fol

Lucy begyndte ret hurtigt at tage på efter vi havde købt hende. Både dyrlæge og massør sagde at hun virkelig trængte til at tabe sig. Det var ret svært på løsdrift med hø ad libitum.

Da vi flyttede til vores nye hestepension, bad vi om at skære lidt ned på krybbefoderet. Vi fik en ekstra halvpart på så hun ville blive motioneret dagligt. Vi jokede med, da vi ankom, at hun måske havde en ekstra pony i maven. Men jeg havde faktisk ikke troet, at det var sådan det hang sammen.

Lucy begyndte at blive irriteret over at få spændt sadlen og en dag besluttede vi, at hun måtte nøjes med hø og vitaminer. Det var også det, som dyrlægen havde rådet os til. Men samme dag var der en venlig sjæl, der påpegede, at vi måske lige skulle få hende håndprøvet først. Han syntes nemlig ikke hun var en typisk tyk pony. Men derimod at det lignede. at hun bar på et føl. Heldigvis kunne dyrlægen komme allerede næste morgen. Allerede inden hun stak armen ind, sagde hun, at det nok var meget fornuftigt hun var kommet. Og da hun mærkede rigtigt efter, var hun stensikker. Lucy var ifol og kunne føde om alt mellem 1 uge til to måneder.

På billedet er Vegsen, som netop har fundet ud af at hun skal være ponymormor. Hun er virkelig stolt og glæder sig. Men samtidig ærgerlig over at hun ikke kan ride så meget det næste lange stykke tid. Lige nu. hvor undervisning endelig begynder at åbne igen.

Men det skal nok blive en kæmpe oplevelse og nu skal der planlægges, hvordan vi gør med ny og større boks og alt det andet vi skal lære. Det er en stejl læringskurve, jeg er kommet på som ny ponymor, synes jeg.

broget pony ifol

Har du nogle overraskende historier om en pony du har haft?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.