pony ifol
Hesteliv

En måned og ikke et føl endnu

Så er en måned gået og endnu ikke noget føl. Det er nok meget godt, for så har vi fået hende over i en balsal af en boks, som hun kan nå at finde tryghed i, inden føllet kommer, og hun kan danne antistoffer mod bakteriefloraen i den boks.

Hun har også fået sin egen lille fold, hvor hun dog også har selskab af en sød vallak som er halt. Han skal tilbage på fællesfolden, når han er okay. Men lige nu er de glade for hinanden. Vi trækker tur med hende hver dag, men hun er mega træt. Vega skridter lidt på hende nogle dage, uden sadel selvfølgelig.

Ventetiden er svær fordi vi ikke aner, hvornår hun har termin. Vi er spændte på, hvad det er for et føl, der kommer ud, fordi vi heller ikke kender noget til faren. Der er blevet sat overvågningskamera op, så vi kan følge med hjemmefra, om der sker noget.

Vega er så heldig at hun har fået lov at ride på en ny pony som er kommet på rideskolen. Den er en lille hurtig basse, så hun rider den, indtil den er klar til at tage imod rideskolebørnene. Det er fantastisk at hun har den mulighed, når hun ikke så godt kan ride sin egen pony.

Her er et par billeder af smukke Lucy med den store mave. Og et begyndende stort yver.

pony ifol
drægtig pony
  • broget pony

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.