Reklamepolitik

Som blogger siger jeg langt fra ja til alle de samarbejder jeg får tilbudt, men kun ting jeg kan stå inde for. Det kan være svært som læser udenfor bloggens verden at gennemskue de forskellige termer, der anvendes på blogs. Hvad er forskellen på sponsorerede indlæg og affiliatelinks? Det prøver jeg at give en forklaring på herunder.

(Med de nyeste retningslinjer for bloggere, er konsekvensen at mange af bloggens indlæg bliver markeret som “reklame” for at være på den sikre side.)

Affiliatelinks

Jeg anvender ofte affiliatelinks, når jeg skriver om produkter jeg godt kan lide. Jeg anvender dem kun til at linke til noget, jeg i forvejen ville anbefale eller personligt kan stå inde for.

Hvis du som læser køber noget gennem mit affiliatelink, betaler butikken en lille procentdel (oftest mellem 5-10%) af det beløb, du har købt for. Det har altså ingen betydning for dig som læser. Jeg vil altid markere i blogindlægget, hvis jeg har brugt affiliatelinks. Efter de nye retningslinjer fra forbrugerombudsmanden, vil indlægget være markeret med ordene “annonce” eller “reklame”. Hvis du går tilbage i meget gamle indlæg, som er skrevet før de nye retningslinjer, vil du kunne støde på ordet “affiliatelinks”. Jeg retter gamle indlæg løbende, men du kan altså stadig risikere at finde et indlæg, som jeg endnu ikke selv har fundet frem til endnu.

Betalte indlæg

Hvis jeg indgår et samarbejde med en virksomhed, som tilbyder mig betaling for at skrive om deres produkt, vil indlægget altid være markeret som “sponsoreret”, “reklame” eller “annonce”. Igen kan jeg kun sige, at jeg aldrig ville skrive et indlæg om noget jeg ikke kan stå inde for. Hvis jeg blot har aftalt med en virksomhed at jeg får produktet og ikke bliver betalt yderligere, vil indlægget også være markeret som med en af ovenstående ord.

Gaver

Nogle gange får jeg tilsendt gaver fra firmaer. Jeg tager kun imod gaver, som jeg selv ville have lyst til at købe. Det er nemlig ikke omkostningsfrit at modtage gaver, da der skal betales skat af hver gave jeg får. Derfor kan du som læser være sikker på, at jeg ikke viser hvad som helst frem på bloggen.

Netop på grund af gavebeskatning modtager jeg ikke uopfordrede gaver, men hvis du er et firma, der ønsker et samarbejde med bloggen, så send mig gerne en mail først.

 

3 kommentarer

 • Klara Bloch

  Kære Signe

  Må vi tilbyde dig et personligt frirum?

  Vi er perle- og hobbybutikken BeadsNdrops – vi har stort fokus på børnefamilier og deres forældre. Vi ved også hvor vigtigt det er, at man som mor år et personligt frirum i dagligdagen..

  Og lige præcis dette frirum, er hvad vi ønsker at introducere gratis til dig og en veninde!

  Vi vil derfor gerne invitere dig og din veninde til at komme på et 1½ times gratis kursus i november eller december. Disse kurser afholder vi torsdag aftener og lørdag eftermiddage. Her vil I få muligheden for at lære grundlæggende teknikker og/eller videreudvikle jer, hvis I allerede er i gang med at lave smykker selv.

  Vi håber, at vi må snuppe en times tid eller halvanden – at efter hvad I har tid til og kan få til at passe ind.

  Du er altid velkommen til at kontakte os på info@beadsNdrops.dk
  eller ringe 22287126, så vi kan finde ud af noget.

  De venligste hilsner
  Holdet bag BeadsNdrops – Aishia & Klara

  • copenhagenkiddo

   Det lyder enormt hyggeligt. Jeg er lige ved at forhøre mig hos en veninde om hun vil med. Jeg skriver til jer, hvis det bliver aktuelt 🙂

   Og jeg tror vi var til samme Wordshop tidligere på ugen hos Skrivklart? Hyggeligt!

   Bedste hilsner
   Signe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.