5 Råd Til At Blive En Mere Aktiv Familie

by admin

Det kan være meget hårdt som forælder, der forsøger at finde motivationen til at være en aktiv familie. Faktum er, at fysisk aktivitet er en væsentlig del af en sund livsstil og vigtigt for en langt og sundt liv. Som en mor til fire kæmper jeg endda nogle dage med den generelle motivation, børnenes skoleforløb og livet generelt. Men børn har brug for mindst 1 times fysisk aktivitet hver eneste dag for at opretholde en sund livsstil. Jeg har valgt 5 enkle måder at blive en mere aktiv familie:

Der er mange fordele ved at engagere sig i en aktiv familie livsstil, herunder forebyggelse af kroniske sygdomme, reducere risikoen for fedme og ikke mindst kvalitetstid med familien.

At deltage i aktive familieaktiviteter er en strålende, sjov og nem måde at bruge tid på med dine børn, og der er mange måder du kan gøre det på.

 

  1. Vær en god rollemodel

Det siges at dine børn gør hvad du gør – så prøv at være en aktiv rollemodel for dine børn. Fokus på din egen aktivitet er en vigtig måde at fremme at være en aktiv familie på. Forsøg at holde telefonen ude af dine hænder, gå med børnene i skole, lad dem se dig drikke meget vand og organisere nogle sjove udflugter, som hele familien kan nyde. Er du aktiv, er der stor sandsynlighed for at dine børn også bliver aktive.

 

  1. Inkorporer huslige aktiviteter

Prøv at medtage almindeligt husholdningsarbejde i din aktive familie rutine eller måske endda gør det til en leg. Involver børn i alle aspekter – fra støvsugning, oprydning af legetøj, skiftning af sengetøj, oprydning i haven eller sågar klipning af græsplænen. Prøv at sætte nogle timere og gør det lidt spændende at udføre opgaven. Konkurrencer er også altid et hit.

 

  1. Hold det simpelt

At foretage enkle ændringer i din livsstil er en fantastisk måde at være en aktiv familie på. Hold det simpelt. Start med:

Efter bilen derhjemme og går i skole

Tag trappen i stedet for elevatoren

Leg samtidig med husarbejde, såsom at lave sengen

Hopper og dans sammen under tv-reklamer

Forsøg at begræns søde sager til weekender eller som belønning.

 

  1. Indendørs aktiviteter

Vi bor i Danmark, så forventer regn og hav en backup plan. Som en aktiv familie bør du planlægge for alle vejrforhold. Gemmeleg, Simon Siger eller dåseskjul er gode spil til at holde børnene beskæftiget hvis himlene har åbnet sig op udenfor. Eller måske bare smide regnfrakker og gummistøvlerne på og nyd de mudrede pytter.

 

  1. Spil nogle barndomsspil

Mix det sammen. Tag en tur ned hukommelsesbanen og introducer gammeldags spil, osm børnene har spillet før. Det kan både være aktive brætspil som tegn og gæt, eller det kan være sjipning, firskvatkant eller noget helt andet. Disse er strålende spil at spille i haven, og du vil blive garanteret, at hele familien vil nyde dem.

You may also like

Leave a Comment