Turen Går Til: Forlystelsesparken

by admin

Der er næsten ingen form for underholdning for børnene, som slår en tur til forlystelsesparken. Om turen går til Tivoli, Dyrehavsbakken, Legoland eller noget helt fjerde, så kan du være sikker på at børnene synes det er en god ide. Går turen til en forlystelsespark, så er der en række ting, som man skal være opmærksom på. I dette indlæg kommer vi med 5 gode tips, for at sikre den optimale tur for familien til forlystelsesparken. 

Inden du læser om disse 5 gode tips til forlystelsesparken, kan du her læse om de mest populære forlystelsesparker i Danmark: Populære forlystelsesparker

 

5 Tips til Turen

1# Undersøg åbningstider

Dette må nok være det bedste råd som kan gives. Undersøg åbningstiderne inden du tager afsted. Intet er værre end af drage af sted mod forlystelsesparken med hele familien, for så at finde ud af, at parken slet ikke har åbent. Mange har garanteret set den klassiske film “Fars Fede Ferie”, hvor hele familien ankommer til Wally World, som er lukket for gæster når de ankommer. 

Sørg for at tjekke den enkelte forlystelsespark hjemmeside ud, for at finde ud af om de har åbent eller ej. De fleste forlystelsesparker har åbent i forbindelse med sæsonen, hvor de fleste altid har åbent i sommerferien, mens de færreste har åbent i vinterperioden.

 

2# Undgå bøde på parkeringspladsen

Afhængig af hvilken forlystelsespark du har valgt at tage familien til, skal du være opmærksom på parkeringsreglerne. Flere parker kræver at du stiller p-skiven eller køber billet for at kunne holde på parkeringspladsen. 

Det er ikke altid man husker at stille parkeringsskiven. Overvej derfor at invester i en elektronisk p-skive, som giver dig en større frihed. En elektronisk p-skive drives at batteri og indstiller automatisk tiden korrekt, så du ikke behøver at tænke på det. De fleste elektroniske parkeringsskiver har mulighed for at give dig besked, når batteriet er ved at rende ud, således at du kan nå at skifte dem. 

Der findes mange forskellige elektriske parkeringsure – vælg et som passer til dine behov, og som kan være med til at spare dig for mange uheldige p-bøder ved forlystelsesparker eller lignende.

Hvis ikke du ønsker at købe en elektronisk p-skive, overvej da at lave en fast aftale om hvem der sætte p-skiven i bilen. Hvis man taler om det inden, så er der størrre sandsynlighed for at én i familien husker at sætte p-skiven inden i forlader bilen. 

 

3# Lav en plan for dagen

Inden i ankommer til forlystelsesparken, er det en god ide at have gjort sig nogle tanker om hvad man vil have ud af dagen. Det kan være at der er nogle forlystelser, som er mere populære end andre. Sørg derfor at lave en plan for hvornår I vil være ved hvilke forlystelser, for at undgå myldretid og lange køer. 

En rigtig god ide er, at finde ud af om der er nogle områder man ikke behøver at se. På den måde, kan man spare sig selv for noget tid, hvis man ved at man ikke behøver at komme hele vejen rundt i forlystelsesparken. Det er jo ikke sikkert at det er ALT man vil se og prøve – hvis ikke, så fokuser på de ting I gerne vil prøve, for at have mere tid til det sjove. 

 

4# Sørg for at yndlings rutsjebanen er åben

Lidt tilsvarende det første tip, så er det vigtigt at vide hvad der rør på sig i forlystelsesparken. Hvis man har en forventning om, at man VIL prøve en bestemt forlystelse i parken, men at den så ikke har åbent – ja så kan det ødelægge hele dagen. 

Gå derfor ind og læs detaljerne om forlystelsesparkens vedligeholdelsesplaner og hvad hvilke rutsjebaner der har åbent heller ikke har. De fleste parker har en oversigt over hvilke rutsjebaner der bliver serviceret og dermed ikke åbent, og hvilke der har. 

 

5# Lav maden i forvejen

Går turen til forlystelsesparken, så kan det være en rigtig god ide at lave mad i forvejen. I mange parker kan det være både dyrt og tage lang tid at få mad. Hvis man forbereder lidt, så kan det være rigitg lækkert at have maden med hjemmefra. Mangler du gode madopskriver til børn, så kan du finde en række gode og nemme opskifter via linket. 

En ide til hvad man kan lave af mad til turen, kan være hjemmelavet sandwich, som kan fås i mange afskygninger. Det er også sikkert at de fleste børn kan lide en god sandwich – lav det med deres yndlingsindhold, og så bliver det garanteret en god dag.

Samtidig kan man tage en god hjemmelavet kage med på turen, så man har lidt til den søde tand.

You may also like

Leave a Comment