Skøn forårsjakke i armygrøn

Udflugt til Odense

Vi havde en skøn tur til Odense i dag. Det er efterhånden blevet en tradition, at vi går på Mama’s og spiser pizza og pasta, når vi er i Odense med mine forældre. De laver de lækreste pizzabunde! 
Og undskyld til de andre spisende, at min datter stolt råbte ud over det hele, at hun havde haft succes på toilettet, dog med andre ikke så pæne ord (pinligt!)
Og bagefter shopper T og jeg, mens mine forældre går i legetøjsbutik med ungerne. Dejligt koncept 🙂

Jeg fik købt en army skjorte med nitter fra H&M’s conscious collection, to basis t-shirts og et par solbriller som straks kom på i bilen på vej hjem. Og ellers fik jeg købt noget tekstilfarve i grå, så jeg kan lave print på en masse basisundertrøjer jeg har købt til børnene. Jeg blev inspireret her og her, og jeg håber jeg får nogle lige så fine resultater.

Børnene fik hver et par sorte Converse look-alikes med lynlås i siden, så de ikke selv skal bøvle med snørebåndene i børnehaven. De kostede 99 kr. hos Stadium.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skøn forårsjakke i armygrøn