Udsalg hos H&M

Sylvanian Families på udsalg og meget mere

Ja når jeg nu alligevel bare ligger her, og ikke kan meget andet end at lave mit genoptræningsprogram og eller surfe på nettet, så kan jeg jo lige så godt give nogle udsalgstips videre. Børnene synes jeg er den kedeligste mor, og har stort set ikke været indenfor de sidste to dage, piv.

Men anyways, så er der altså gode penge at spare på legetøj i disse dage. Eurotoys holder nemlig udsalg, hvor du kan spare ml 40-60%. Fx har de Sylvanian Families sat ned med 40% og der er en masse at vælge imellem. De har også Polly Pocket, Playmobil og Thomas Tog (se bare her) på udsalg. Se alle tingene her

Jeg bliver så glad, hvis du vil følge mig gennem Bloglovin’

Indeholder affiliatelink

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalg hos H&M