Se lige hvad jeg har vundet

Børneværelsesinspiration

Det her er et planlagt indlæg. Lige nu er jeg på vej til Fyn til 30 års fødselsdag hos min veninde. Jeg glæder mig til lækker middag og pigesnak. Det er så lang tid siden jeg har været væk fra ungerne, og jeg kommer til at savne dem. Men det er også første gang i mange år, at jeg er alene på besøg hjemme hos mine forældre, som jeg skal tilbringe resten af weekenden hos. Jeg kan faktisk ikke huske, hvornår det sidst er sket. Ikke de sidste seks-syv år i hvert fald. Så jeg skal da helt sikker forkæles, når de har mig helt for dem selv (wink wink mor)

Men her er lidt børneværelsesinspiration.

Børneværelsesinspiration

Fint folde-ud skrivebord. Fundet her

Fine metalkurve til legetøj og bøger. Find her

Væg malet med tavlelak. Mine børn ville elske det! Og så er jeg i øvrigt vild med det smukke karlekammerskab, man lige kan ane på billedet. Billede fundet her

Tapet inde i tøjskabet. Fundet her

Så sødt babyværelse. Fundet her


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

2 kommentarer

  • Ja jeg synes også det er ret smart:) Vi har desværre et gammelt savsmuldstapet på børneværelset, så vi kan ikke lave en tavlevæg, før vi får revet tapetet af.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Smart med sådan en tavlevæg – især til børneværelset :)www.itsmypassions.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se lige hvad jeg har vundet