Hvor ofte skal man købe nyt legetøj?

Flere fødselsdagsgaver

Jeg har slet ikke vist jer de sidste par fødselsdagsgaver. På selve dagen fik jeg nemlig lidt flere. Børnene gav mig en Marc By Marc Jacobs taske. Jeg er så glad for den. Jeg har ikke haft en rigtig perfekt taske før, men denne her er the shit. Læderet er lækkert, der er god rumopdeling, størrelsen er perfekt, og så er den bare pæn!

Derudover fik jeg en Moulinex Fresh Express, som jeg egentlig har ønsket mig længe. Det lyder måske kedeligt, men jeg siger jer, den er skøn at have i hverdagen. Den snitter grøntsager som en drøm, og børnene synes det er fantastisk at hjælpe til i køkkenet. Den kan snitte på fem forskellige måder. Det letter lidt tilberedningen af grøntsager, og børnene kan hjælpe uden at skære sig på rivejernet. Derudover fik jeg vegetarkogebogen River Cottage Veg Every Day, som skulle være rigtig god. Så den glæder jeg mig til at se nærmere på.

2 kommentarer

  • Det lover jeg. Når jeg har prøvet nogle opskrifter, så kan jeg jo komme med en lille anmeldelse 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

    Et forsinket men stort tillykke med fødselsdagen i tirsdags :)Skønne gaver! Den kogebog har jeg også på ønskesedlen.. Sig endelig til om den “kan noget”../Lou

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor ofte skal man købe nyt legetøj?