Arauto RAP SS14

Konkurrence: Vind “Min mormors gebis” af Jakob Martin Strid

Da jeg rundede 50 følgere på Bloglovin, syntes jeg det var tid til en konkurrence her på bloggen for at fejre min lille milepæl. Da jeg har haft et børnebogstema i løbet af de sidste par uger, var det oplagt at kontakte Saxo.com og høre, om de ville sponsorere konkurrence. Det ville de meget gerne, og jeg fik lov at udvælge en børnebog, som jeg synes en af jer læsere skal have glæden af at vinde. Valget faldt på “Min mormors gebis” af Jakob Martin Strid. Jeg har ikke selv læst hans bøger (endnu), men jeg vil rigtig gerne læse dem for mine børn, så jeg er faktisk lidt misundelig på den, der vinder bogen. Den har fået fine anmeldelser med på vejen.

Om bogen er der bl.a. skrevet:
“Ud over mormors gebis, kan man blandt andet møde Medister-minister Fister, en hund der vejer et pund samt Åge Emanuel Ordklog. Fantasifulde sprogblomster springer ud på alle sider og sammen med, hvad der må være de dejligeste, sjoveste tegninger i hele verden, skaber de et forunderligt univers, hvor der er plads til lidt af hvert” (Susan von Magius her)

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er enten at følge bloggen via Bloglovin her eller bloggens Facebookside her og samtidig skrive en sød kommentar under indlægget. Du må også gerne dele konkurrencen på Facebook, men det er ikke et krav.

Jeg trækker lod d. 26/8 2013 kl 21

Tak til Saxo for at ville sponsorere konkurrencen. Jeg valgte netop at kontakte dem, da det ofte er på deres webshop, jeg finder bøger til den bedste pris, når jeg søger på pensum.dk. Det er i øvrigt her, jeg har købt mine kommende studiebøger. Hvis du ikke bliver den heldige vinder af “Min mormors gebis” kan bogen købes her

————-Konkurrencen er slut og vinderen er fundet————-

 (affilliatelinks)


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

35 kommentarer

 • Suzane ditlev

  Strids bøger er fantastiske
  Vi har flere af denm i huset og alle elsker dem
  Så vi krydser finger

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Kære Suzane, konkurrencen er desværre fra sidste år, så vinderen er for længst fundet. Kram herfra

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte Palle

  Stort tillykke med det flotte tal og jeg er vild med de bøger og glæder mig til at kunne læse dem for mine børnebørn når de når alderen til at vil lytte til gode sjove historier der er krydret med skønne sjove billeder 🙂
  Krydser fingre for at blive en heldig vinder og ønsker alle en dejlig dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • copenhagenkiddo

   Hej Birgitte, det er en konkurrence fra i sommers, og vinderen er fundet.

   God dag til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har tidligere arbejdet i vuggestue, og har i den forbindelse læst denne bog mindst 100 gange 🙂 Den er så sød og morsom og børnene elsker den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder som en sjov bog – så prøver at være medKh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker Strid’s tegninger, så jeg er meget gerne med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastisk, lækre bøger kan man ALDRIG få for mange af! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med læserne, er sikker på der kommer mange, mange flere for du har sådan en dejlig blog!!Vi har læst en del strid-bøger med niecerne og de er et sikkert hit, så glæder mig også helt vildt til lille A er gammel nok!! Krydser fingre.KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med følgerne 🙂 Dejligt! Vi har faktisk allerede bogen, men jeg kender indtil flere der burde have den – så hvis vi vinder har vi en skøn gave til værdige aftagere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Herhjemme er vi vinde med hans bøger – så den vil skabe stor glæde. Tillykke med bloggen – kender følelsen og det er klart noget at fejre :)VhMargitmargit.rosenaa@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi har haft den med hjemme fra biblioteket rigtig mange gange, og den er et hit hver gang, så kunne være fantastisk at vinde den, mine piger vil blive så glade :)Piapiarotbl@yahoo.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Deltager gerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den her bog har vi læst mange gange på biblioteket, så vores børn ville helt sikkert blive glade for at få den hjem på hylden. Det kunne være dejligt :)Mvh Rikkeriksen@orumnet.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Deltager gerneLis momagain@mail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Skøn bog! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Jeg følger med på Facebook, Bloglovin og GFC.Ønsker dig en fortsat god sommer (den smule, der er tilbage)Pia Damgaardpiaogjan@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Følger da gjerne på BL – og krysser fingre på at det er mig der får den sendt hjem til mig;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Har hørt en del om bogen og ville helt klart gerne være med <3 følger begge steder <3 selvfølgelig deler jeg så vi kan få mange flere herind det ville være fantastisk <3 det ville være super fedt at vinde og håber så meget på mit held <3 god aftenknus Jane TvedeJane@team-tvede.eu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejlig konkurrence. Det lyder som en fin og morsom bog!Jeg følger med på FB og bloglovinTrinsling@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Juhuuuu, alle milepæle burde altså fejres 🙂 Jeg vil gerne vinde denne fine konkurrence. Krydser fingre 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med dine følgere :)Jeg håber på at vinde til min niece 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har hørt så meget godt om den bog, jeg vil meget gerne være med. Nyder at følge dig her :o)Rigtig god dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh ville ELSKE den!:) krydser fingre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker strid ogå er sikker på at min datter også vil gøre det når hun bliver lidt ældre.Thildethildee(a)hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Herhjemme ELSKER vi virkelig bøger, som i virkelig ELSKER. især børnebøger,er bare det bedste.jeg kender ikke disse bøger eller forfatteren,men bogen lyder virkelig spændende. og er sikker på, den vil bringe lykke ved de 4 guldklumper herhjemme, så den vil jeg rigtig rigtig gerne vinde.Tillykke med alle følgerne på din blog. det er virkelig også en fantastisk god,spændende og meget inspirerende blog. så fin. Å tak fordi du laver din fine blog, som jeg nyder at følge med på. landmusen@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Fantastisk bog – men først og fremmest FANTASTISK blog!!! Jeg følger dig allerede begge steder og elsker din blog – du er en af de seje er du 🙂 ..vil meget gerne vinde Jakob Martin Strids børnebog, da hans børnebøger er skønne!/Lou – goldenghettoblog@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker konkurrence – vi ønskede den til jul men fik den ikke .. Håber jeg kan forkæle S med denne :)/Nina – voresalbum@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dén vil jeg rigtig gerne vinde til mine drenge. Vi er vilde med Strids univers og historier hjemme hos os, så den vil helt sikkert skabe glæde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bøgerne af Strid står også på Ayas ønskeliste, jeg har også hørt godt om den! Så det kunne da være fedt at få fingrene i denne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg følger begge steder – selvfølgelig! 🙂 Og tillykke med følgerne, pt. er du allerede på 55!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med 50 faste followers på Bloglovin <3 Vi vil meget gerne vinde den fine bog 😉 Vi trænger til ny spændene læsning på boghylden!Kh. Kira

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Uh, har flere af hans bøger, og børn som voksne er vilde med dem i det lille hjem. ´Min Mormors gebis´ har vi ikke, så prøver lykken og håber den ender hjemme på hylden :-)Ps. Kan varmt anbefale ´Lille frø`, ´Rejsen til jorden´og ´Den utrolige historie om den kæmpestore pære´.vh Line/ line_skriver@yahoo.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Arauto RAP SS14