Vinderen af Jakob Martin Strids bog er.....

Mango Kids til drenge og piger

Har I nogensinde kigget på Mango Kids børnetøj? Jeg kiggede for et stykke tid siden, hvor der ikke var noget, der fangede min opmærksomhed. Men nu har jeg set deres nye lookbook, og der er flere fine ting. Jeg har valgt lidt ud til både drenge og piger. Hvad synes I?

Priserne er middel. Nederdelen på den nederste collage koster f.eks. 199 kr.

Følg bloggen på Facebook eller Bloglovin’

4 kommentarer

 • Uuuh, de der nederdele ville være fine til Tvitten! Hun har godt nok en favorit allerede, som er så slidt, og som er blevet repareret så mange gange, at jeg længe har overvejet at bytte den ud med en ny. Men jeg kan alligevel ikke få mig selv til det, når hun nu altid spørger efter den gamle – kender du det?;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det kan jeg sagtens sætte mig ind i 🙂 V har også en trøje der er sindssygt slidt, som hun elsker. Men nu var det simpelthen blevet for pinligt at give hende den på, så jeg har listet den i skraldespanden og håber hun glemmer alt om den 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det ser fedt ud, og skal da helt klart have præsenteret ungerne for det? Ved du om det fås i Mango-butikkerne, eller er det kun online i DK?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ved faktisk ikke, om det kun fåes online. Det er længe siden, jeg har været i en af butikkerne. Men det kunne være rart lige at få lov at se det rigtigt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af Jakob Martin Strids bog er.....