Sko og støvler med 15% rabat

Lørdagens fødselsdag

 photo Efteraringr2013_zpsa9edb09d.jpg

I går havde Thomas fødselsdag. Det var en stille og rolig, men hyggelig dag. Jeg plejer at diske op med diverse kager/boller og senere aftensmad, men i går havde vi besluttet at holde det simpelt med boller og lagkage. Det var virkelig rart, at forberedelserne ikke endte i stress og jag, og det betød, at vi nød dagen endnu mere.

Vi blev i øvrigt ringet op af børnehaven den anden sag, fordi V havde haft et ret voldsomt fald med hovedet direkte ned i asfalten. Bagefter ville hun kun sove, så de var lidt bekymrede for, om hun havde fået hjernerystelse. Men heldigvis livede hun lidt op, da vi hentede hende, så hun er bare sluppet med et sæbeøje. Man kan lige ane det på billedet.

I dag står den på endnu to fødselsdage. Nemlig min venindes søn som bliver  et år og en pige fra gården, som fylder 4 år. Vi deler os op, så F og jeg drager til et-års fødselsdag på Østerbro om lidt.

Hvad skal jeres søndag bruges på?


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sko og støvler med 15% rabat