Nem iskaffe opskrift med lakridssirup

Jeg fik aldrig vist jer mine Angulus vinterstøvler

angulus vinterstøvler voksen

angulus forede støvler dame

Indlægget indeholder reklamelinks – disse er mareret med *

Kan I huske, at jeg skrev om et par snake Angulus vinterstøvler til mig selv, som jeg bare måtte eje? De var dengang udsolgt hos Angulus, men med hjælp fra en sød læser, fandt jeg frem til et par. Men jeg har aldrig fået vist jer dem i aktion, eftersom vejret egentlig har vist sig fra sin gode side.

Nu er de endelig taget i brug, og de er virkelig lækre. De er foret med det blødeste uldfoer, og de er virkelig dejlige at gå i. Sikkert på grund af den lækre rågummisål. De bliver helt sikkert mine bedste venner til vinter, når det bliver rigtig koldt. Jeg er nemlig en rigtig frossenpind om fødderne, og har derfor brug for gode varme vinterstøvler. Men jeg vil stadig have, at støvlerne skal være pæne, og det er de her støvler fra Angulus* heldigvis.

Angulus har fået dem på lager igen, så de kan købes gennem deres hjemmeside på linket ovenfor. Man kan også få et lignende par støvler i brun*, hvis man er mere til det. Prisen er faktisk helt ok for et par kvalitetsstøvler.

Jeg må hellere lige kreditere fotografen for det øverste billede. Det er nemlig F, som fik lov at få mit kamera i hånden. Og det slap han da ret godt fra, synes I ikke? Bortset fra poserne under øjnene (som han jo ikke kan gøre for, eller kan han?), så har han placeret mig midt i billedet og helt skarpt. Det kunne jeg ikke have gjort meget bedre selv. Og så nød han at få lov at lære noget nyt og bruge mit kamera, som jeg ellers er ret øm overfor. F er i øvrigt også i støvler fra Angulus.


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

8 kommentarer

 • Hvor ser du godt ud – og ja du sælger støvlerne ret godt 🙂 Jeg kunne da vist godt bruge et par støvler (mere), jo bestemt… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Smuk mor og skønne støvler, mangler virkelig også et par lækre varme støvler her til efteråret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Årh tak Ida 🙂 Og ja, det er godt at have de varmer støvler på plads inden kulden for alvor kommer for at blive i et par måneder.

   Kh Signe

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De ser virkelig lækre ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   De er også rigtig lækre at have på 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sexy, smukke mama!! Pæne støvler. Meget pænere som du viser dem der end på Angulus’ hjemmeside – ja, hvor de selvfølgelig også er pæne:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Ej hvor er du sød Signe. Mange tak, det var virkelig et dejligt kompliment 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem iskaffe opskrift med lakridssirup