Dagens udsalgstip: Hay About a chair

Lego skoletaske på udsalg

[Indlægget indeholder affiliatelinks – læs mere om det her]

skoletasker udsalg

F begynder jo i skole i 2014, og vi sad netop og talte om, hvilket fritidshjem han mon kommer i, og hvor mange venner han mon får og så videre. Han var meget nysgerrig omkring, hvor mange venner jeg fik, da jeg gik i skole. Jeg tænker, at han måske er lidt nervøs ved tanken om, at skulle møde helt nye børn. De andre fra børnehaven skal nemlig ikke på samme skole som ham.

Men i forbindelse med vores snak, begyndte vi at kigge på skoletasker, og det viste sig, at skoletasken fra Lego Chima, som han ønskede sig allermest (som er ganske almindelig) kostede 650 kr (!!!) Er det ikke lidt vildt for en skoletaske til børn, som skal skiftes ud efter et par år, fordi den så ikke er stor nok længere?

Heldigvis fandt jeg en LEGO skoletaske på udsalg, og til jer der har børn, som skal i skole i 2014, vil jeg da bare give tippet videre. Der er helt sikkert en masse andre udgifter i forbindelse med skolestart.

Jeg købte den her til 389 kr.lego skoletaske chima udsalg

 


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens udsalgstip: Hay About a chair