Sundt slik drysset med lakrids, hindbær og kokos

Børn der fornærmer helt uden at vide det

 photo foto2_zpseab5d0fa.jpg Så sidder man lige og smiler til sin datter over hvor sød hun er lige præcis i det øjeblik, og hvad udbryder hun så? Det blev ikke bedre af at blive efterfulgt af vrinskelyde og et stort grin.

Men den nedenunder fra juleaften er næsten værre (undskyld far ;))

 photo foto1_zps94d0d860.jpg


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

7 kommentarer

 • Åh ja det er så tåkrummende pinligt, hvad de små finder på 🙂 Har tit hørt at jeg er tyk, ligner et eller andet dyr osv.. Men også det her: “Mor. Jeg elsker dig. Men nu er du simpelthen nødt til at gå i bad”….

  Ja……

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så sjovt og mega pinligt.
  På en ferie for 2 år siden sagde A også: “Se ham den STORE mand, han er godt nok tyk hva?!”, og jeg tyssede på A og sagde at sådan noget sagde man ikke så højt,, hvorefter han sagde(højt) “Jamen mor, han ER jo TYK!”. Ha ha ha. Jeg hører så at manden er dansk, pinligt. Jeg sagde undskyld på min søns vejne(han var jo kun 3), men manden sagde selv, at man jo skulle høre sandheden fra børn og fulde mennesker.

  Har endnu ikke fået at vide at jeg ligner en hest! 😉 Dog synes jeg at voksne kan være ligeså bramfri, hvilket jeg slet ikke forstår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Oh NO!! Hvor pinligt Maria 😀 Men ja, der er jo ikke noget at gøre. Vega går også meget op i tykke mennesker for tiden, og jeg håber så inderligt, at hun kan lade være med at beskrive andre mennesker på den måde højlydt ude i byen. Det er jo ikke af ond mening hun siger det, men bare for at beskrive hvordan andre ser ud, nøjagtig ligesom hun beskriver hår- og hudfarve. men ja, pinligt kan det altså være 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • HAHAHAHAHA! Hvor er det herligt. Det glæder jeg mig til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Ja, det kan blive pinligt, men heldigvis har det kun været sjovt indtil videre. Min venindes datter spurgte hendes mor i toget, hvorfor drengen (teenager) overfor havde skoldkopper i hele ansigtet. Den var straks værre 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Oh, av. Min indre teenager dør af skam.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sundt slik drysset med lakrids, hindbær og kokos