Angulus - Smuk i lak

Hurraaaa!! Det er bloggens fødselsdag

Jeg tror det gængse er at lave konkurrencer og begave sine læsere, når bloggen har fødselsdag. Men mit overskud er på minussiden lige nu, så jeg håber I bærer over med mig 😉 I dag er det et år siden jeg skrev mit første indlæg her på Copenhagen Kiddo. Men rent faktisk er det lidt over fire år siden, at jeg begyndte at blogge. Det vidste  nok ikke, hva’?

Det er nemlig fjerde gang, jeg har startet en blog op. De andre gange er jeg nået til et punkt, hvor jeg blev pinligt berørt over mig selv og min selvudlevering på internettet, hvorefter jeg har skyndt mig at slette så mange spor som muligt efter mig selv. Men den her gang har jeg holdt ved, og det er jeg faktisk rigtig glad for! Det har ført en masse sjove ting med sig ,og jeg nyder for det meste at blogge. Selvfølgelig dukker der tanker op omkring dét at dele detaljer om min og ikke mindst mine børns hverdag, som Signe også har skrevet lidt om her. Men den her gang vælger jeg at fortsætte, selvom tankerne om at lukke helt ned stadig banker på en gang imellem – især i perioder, hvor der ikke kommer så meget respons på indlæggene.
I må meget gerne komme med ris og ros. Er der noget I absolut ikke gider læse så meget om i fremtiden? Og er der nogle typer af indlæg I godt kan lide?

 


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

9 kommentarer

 • Lou

  Tillykke 🙂
  Og tak for en fin, skøn og sej blog! Og ja fingrene væk fra slet knappen.. Min blog har eksisteret i 4 år og har endnu ikke “holdt fødselsdag” eller lign. Har det med at glemme det.. Plus alle mine pinlige gamle indlæg stadig ligger online 🙂

  Keep it up!
  Kh Lou

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Haha, har du pinlige indlæg? Jeg kan virkelig krumme tæer over mine gamle blogs, og navnene på dem var helt hen i vejret 😀

   Kram til dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • SIGNE, hvad hedder dine gamle blogs. PLEASEEEEE sig det nu 😀
   Hmm, ja det der med at dele ud af Signe børn også. Jeg ved simpelthen ikke, hvordan jeg finder balancen i det. Indtil videre trækker jeg Blommen lidt i baggrunden – i hvert fald i forhold til hvor meget hun har fyldt på den blog.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Hahaha, det er simpelthen for pinligt. Det kan være du kan få dem i en privat Facebookbesked 😉 Den første var en kreablog, den næste var en blog med inspiration til at leve vegetarisk og den tredje handlede om mit vægttab og tips til hvordan det lykkedes mig at tabe mig.

   Og ja, det er svært med de børn. Da jeg startede bloggen her, var det meningen den kun skulle handle om børnetøj og slet ikke billeder af os eller navne eller noget som helst. Men så kom det snigende hen ad vejen. Jeg kan heller ikke helt finde ud af min holdning til det. Jeg tror at vores børn bliver en generation, som lever meget gennem de sociale medier, og hvor det er en naturlig del af deres hverdag. F er for eksempel begyndt at spørge mig om jeg vil tage et billede og lægge det på Facebook, hver gang han har bygget en ny LEGO-kreation. Lidt skræmmende at han allerede er så bevidst om det, ik? Tja, det er svært, og jeg har slet ikke svaret på, hvordan man finder en balance i det…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med årsdagen. Det er en fornøjelse at følge med, så hold endelig fingrene fra slet-knappen denne gang! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Tusind tak, hvor er du sød! 🙂 Masser af kram din vej

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med fødselsdagen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Tillykke med dagen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke til bloggen herfra:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Angulus - Smuk i lak