Arauto RAP - Nye gamle vinterstøvler

Rugged Gear vinterstøvler

 rugged gearF tester jo et par snow boots fra det danske skomærke Rugged Gear, og indtil videre er der ikke en finger at sætte på støvlens kvalitet. Jeg har før klaget over, at han altid har haft kolde fødder om vinteren, men indtil videre har der ikke været problemer. Om det er fordi han er blevet ældre, eller at vinteren har været mild, skal jeg ikke kunne sige, men indtil videre er vi i hvert fald tilfredse. Han er især tilfreds, fordi de er så nemme at tage på.

Næste år, tror jeg han gerne vil have et par almindelige vinterstøvler fra Rugged Gear til at supplere hans snow boots. Til den tid er han jo skolebarn, og så skal støvlerne sikkert være lidt mere tween-ish end hans tidligere vinterstøvler. Deres snowboots fåes helt ned til str. 22, hvorimod deres læderstøvler fåes fra str. 28.

Så Vega kan måske passe et par der fra næste år. Jeg er sikker på, at hun ikke vil have noget imod et par støvler med leoparddetaljer. Selv kan jeg bedst lide den helt plain bikerstøvle.

Hvad synes I?

Deres Snow Boots fås i øvrigt på udsalg lige nu, se bl.a. her og her (affiliatelinks)


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Arauto RAP - Nye gamle vinterstøvler