Venindedate

venindedate
I søndags blev jeg forkælet. Meget endda! Efter en kold formiddag til fastelavn i gården, tog jeg en børnefri eftermiddag på venindedate i selskab med to smukke damer, nemlig Amira (ja , det er hende der sidder og instagrammer på billedet) og Signe.

Vi skulle ud for at teste Avenue Hotels nye High Tea arrangement. Som jeg skrev om her, havde jeg ret høje forventninger efter at have set billeder af de overdådige kager. Jeg kan lige så godt sige med det samme – jeg blev bestemt ikke blev skuffet. Vi blev mødt af venlige ansigter fra det øjeblik vi trådte ind, og vi kunne straks mærke, at der blev kredset om gæsterne til det her arrangement, der virkelig var i hyggens tegn.
 photo IMG_8813_zpsbc80af07.jpgSom det første fik vi serveret bobler, og ikke længe efter fik vi hvert vores kagefad, cucumbersanwiches og for at toppe det – den lækreste kage af chokomousse med havtornsmousse i midten. Vi var jo i  k a g e h i m l e n!
 photo foto3_zpsf8f83f50.jpg
 photo foto2_zpsb661c0e0.jpgStemningen var oplagt til gode snakke, og vi fik da også snakket en hel del. Høje på kage og tog vi der fra et par timer senere, og var alle enige om, at det helt bestemt er noget der skal prøves igen.
 photo foto4_zps06382a26.jpg
 photo IMG_8817_zpsc062542f.jpgJeg forestiller mig at Avenue Hotels gårdhave er perfekt til en aften med veninder og god vin. Der så virkelig hyggeligt ud, så måske min næste tur dertil bliver girls night out.

Hvis I også vil prøve High Tea, så er det første søndag i hver måned, så næste gang er 6. april. I kan se datoerne for resten af året her.

Måske vil du også kunne lide disse indlæg