Shorts til sommerdagene

Gallafest i børnehaven

gallafestI fredags var alle skolebørnene inviteret til afsluttende gallafest i børnehaven. Det er en festlig aften, hvor børnene skal komme i fint tøj og gå op af den røde løber og ikke mindst uden forældre. Selv pædagogerne var i de fineste kjoler og skjorter. Det hele startede lidt trist, da F var ked af at han var generet af skinnen om sit ben, og at han ikke kunne danse, og at de eneste støvler der kunne komme udenpå skinnen var de gigantiske vinterstøvler.

Heldigvis lyste han fuldstændig op, da han så sine to bedste veninder, som stoppede for en måned siden. I drømmer ikke om, hvilket fantastisk smil han havde om læberne, og jeg ville ønske jeg kunne vise billederne af ham med pigerne. Men de må blive i familiealbummet 🙂 Det var simpelhen så sødt, og da jeg hentede ham ved 21-tiden, havde alle børnene fået afgangsbevis, danset disko til MGP 2014 og var fuldstændig høje af sukker og godt humør. Og så var han så utroligt stolt over, at han endelig fik muligheden for at være med til den her gallafest.

Shit, hvor er tiden fløjet afsted. Tænk at han bliver syv år i år og skal starte i skole lige om lidt. Det er slet ikke til at forstå. Det føles som et øjeblik siden, at fødslen gik i gang på Lunas Diner, min far kom med en bemærkning om, at jeg da vist have spist for meget (høhøhø!), min veninde drønede os til Hvidovre imens jeg hulkede af smerte, og at jeg senere den dag lå med en skrøbelig lille (stor) dreng på 4400 g i mine arme. 24 år var jeg.

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shorts til sommerdagene