Afternoon strawberries

Sunny days

sunnyI lørdags tog jeg et par timer fri fra studiet og tog ud i solen med T og børnene. Vi fik hentet noget tøj, som jeg viser frem en af dagene, afleveret bøger på biblioteket, købt en KÆMPE pose slik i kioskens nye bland-selv-afdeling og så tog vi ellers på Gunløgsgade legeplads sammen med en masse andre brygge-familier.

sunny

 photo foto1_zps8ee94149.jpg

sunnyEndelig var det vejr til, at jeg kunne lufte mine nye sandaler. De har en del højde på hælen, men er alligevel ret behagelige, fordi de har kilehæl. De kan købes her, og fås i forskellige farver. De er lidt små i størrelsen, så hvis man er en stor str. 38, så er gå en størrelse op.

sunnyFolke er gået i gang med at teste et par By Kier sneakers. Vi har tidligere købt mange sko hos By Kier, men har ikke prøvet dem efter der er kommet nye ejere. Kvaliteten og pasformen virker dog lige så god. Men jeg kommer med et længere indlæg om dem, når de er testet gennem sæsonen.

Husk forresten, at det er i morgen, jeg trækker lod om en masse lækker solcreme fra Derma. Har I husket at deltage?

 photo foto3_zps50ffcc1f.jpgIndlægget indeholder affiliatelinks

 


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Afternoon strawberries