New in: blomsterprint og leo

Retro regnjakke

retro regnjakke

retro regnjakkeJeg fandt lige den her utroligt søde retro regnjakke hos Zara. Den koster 199 kr. og kan købes her. Nu vil jeg pakke til Stockholmturen i morgen. Jeg er så pisse øm efter Stram Op i går at jeg knap nok kan gå! Og plejer 2. dagen ikke at være endnu værre? Skønt hvis jeg skal pruste, hver gang jeg rejser mig fra en stol i morgen.

Den kommende uge bliver i øvrigt rigtig skøn. Først Stockholm, så første møde med 0. klasse og så en fridag alle fire på Fars Dag og fredagen afsluttes med mommy treat sammen med andre bloggere hos Blow. Og nå ja, så skal jeg selvfølgelig også arbejde 😉

Hvad byder jeres uge på?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: blomsterprint og leo