New in: LP Boys

Eftermiddag på Volden

 photo volden_zpscdff9852.jpgDet har været en dejlig dag i dag. Jeg havde fri, men børnene ville gerne af sted i børnehave. De har haft rigtig mange fridage i løbet af sommeren, så det var helt ok med mig at få et par timer for mig selv. Tiden blev udnyttet inde i byen sammen med min veninde, som jeg har gået i både børnehave og folkeskole med. Hun har været der rigtig meget, da Folke var lille og troppede også op, da jeg skulle føde anden, og vi absolut ingen havde til at passe ham imens. Super dejligt! Nu er hun selv blevet mor, og vi har ikke set hinanden i evigheder. Heldigvis mærker man ikke, hvor lang tid der er gået, når først vi ses. Det er skønt med den slags veninder!

Da vi havde hygget os et par timer og fået vendt verdenssituationen, cyklede jeg mod Amager og hentede de to kiddo’s. Så smuttede vi lige i Netter’en og købte is og juice, som vi hyggede os med på Voldene, som ligger i vores gamle hood. Så dejligt! Vi blev der og ventede på Thomas, som havde en ekstra cykel med, så vi kunne komme hjem. I vores sommerferie har jeg lovet, at vi tager derhen igen og går videre langs volden forbi alle de fantastiske og eventyrlige kolonihaver, som ligger der. For enden er der også en naturlegeplads, som børnene elsker at komme på. Jeg kom virkelig til at savne stedet, hvor vi kom så meget, da vi boede der. Det er et rigtig rart område, og I skulle unde jer selv et besøg forbi kolonihaverne, der ligger der. De er noget helt for sig!


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: LP Boys