Tv serier: Orphan Black

Flotte skoletasker

flotte skoletaskerJeg kan lige så godt sige med det samme, at jeg ingen indflydelse overhovedet har haft på valg af skoletaske. Eller jo, jeg ved at den sidder ergonomisk godt, den taske F har valgt, men med hensyn til udseendet, er det 100% hans valg. Og det faldt selvfølgelig på en Lego Chima taske, som han er ovenud lykkelig for og bare slet ikke kan vente med at få på første skoledag.

Der findes uendeligt mange grimme skoletasker, og jeg ville ønske, at der blev tænkt lidt mere på design i kombination med ergonomi selvfølgelig. Derudover koster de en bondegård, men jeg var dog så heldig at finde en skoletaske på udsalg

Nu har jeg alligevel siddet og kigget lidt, og der findes faktisk nogle, som både ser pæne ud OG praktiske/gode ud for ryggen. Jeg kan dog ikke reelt udtale mig om hvor ergonomisk gode de er, da det er uden for min ekspertise 😉 Hvad synes I? Har I links til pæne skoletasker? Jeg synes faktisk armyrygsækken fra Ticket To Heaven er rigtig lækker, men igen – det var ikke min beslutning.

1. Sort quiltet skoletaske 420 kr. (udsalg) // 2. Fjällräven bourdeaux rygsæk (udsalg nu)// 3. Ticket To Heaven army skoletaske 650 kr. // 4. Prikket rygsæk 400 kr. (udsalg) //5. Leopardprintet skoletaske 135 kr. (udsalg) // 6. Fjällräven marineblå rygsæk 1199 kr.  (udsalg nu)// (affiliate links)


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

7 kommentarer

 • Lotte

  Tusind tak. Spørgsmålet er bare om de passer til 0. Klasse?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Ja, det er ærgerligt, at de ikke viser billeder af tasken fra flere vinkler, så man kan få en fornemmelse af stropper og så videre. Mht mål på tasken, kan du sammenligne med andre skoletasker fra enten LEGO eller Ticket 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Tusind tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  På forhånd tak!☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Forresten, så kan du finde den leopardprikkede ved at google Yak Pak leopard rygsæk 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Enig – der er frygtelig mange grimme skoletasker. Jeg er på jagt efter to fine skoletasker uden prinsesser/ frost eller lign.
  Det er nærmest en umulig opgave. Dine links virker desværre ikke mere. Kan du huske hvor den prikket og Leo er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tv serier: Orphan Black