Poppy Rose udsalg - sidste chance

Flotte pusletasker

Flotte pusletasker1. Sofie Schnoor – Leo shopper  // 2. By Stroom – Gwen pusletaske // 3. Storksak – Bobby putty pusletaske // 4. Kate Spade – Stevie pusletaske // 5. Day – Gweneth bag  // 6. Elodie Details – pusletaske// 7. Marc by Marc Jacobs – Preppy Nylon Eliz-a-Baby pusletaske // 8. Elodie Details – pusletaske leopard //

Jeg synes, det er vildt hyggeligt at se på ting til baby allerede. Jeg ser det som en hyggelig del af graviditeten at finde fine ting, som skal på ønskelisten til den kommende barsel. Jeg har derfor søgt efter flotte pusletasker, som godt kan være svære at finde. Det er dog lykkedes at finde et større udvalg, som måske kan inspirere jer, hvis I også er på udkig efter flotte pusletasker.

Hvilken taske er jeres favorit?

Indlægget indeholder affiliatelinks


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

10 kommentarer

 • Synes også det var død hyggeligt at kigge efter sådanne ting i starten af min graviditet 🙂 Jeg har selv en ByStroom Ganly (tror jeg den hedder). Den er fantastisk rummelig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Ja, det er ret hyggeligt 🙂 Jeg vil lige tjekke din model ud. Jeg har lige modtaget shopperen fra Sofie Schnoor, som jeg havde bestilt. Den er dejlig stor og lækker til når vi alle fem skal på tur, men til de dage, hvor det kun er bebs og jeg, kunne jeg nok godt bruge en lidt mindre model 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har Alma modellen fra ByStroom, og jeg er SÅ glad for den! Den har mega mange rum, så det er nemt at holde styr på tingene trods taskens størrelse. Og så synes jeg den er super pæn, og bruger den også udover pusletaske-formålet 🙂 Sidst jeg var på barsel havde jeg “bare” den der hørte med Basson vognen, men det her er altså noget helt andet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Tak Henriette, den må jeg også lige tjekke ud 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Nr. 6 er ret flot, men Day tasken ville jeg personligt synes var upraktisk, da det bare er et stort rum 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Er der slet ikke nogle lommer i? Det er meget rart med en smule opdeling, men jeg har nu været vant til bare at have det i een stor pose, så jeg kunne stadig godt overveje den (især pga. prisen), hvis ikke det var fordi jeg allerede har bestilt en anden 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har lavet næsten samme indlæg på min blog for et par måneder siden, og selvom nogle af taskerne går igen, kunne du jo tjekke om der skulle være nogen der fristede:-)

  jeg er selv endt med en MBMJ version, og den er godt nok ikke i brug endnu (termin i morgen:-) men tror jeg bliver meget glad for den!:-)

  Tak for en skøn blog:-)

  http://vitterligtv.dk/2014/07/ku-godt-pusletaske-edition/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Det vil jeg lige tjekke ud. Er også ret vild med pusletasken fra Marc by Marc Jacobs. Vores budget er bare ikke til det 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gweneth er faktisk kommer i en rigtig pusletaske nu 😉

  http://www.neye.dk/pusletaske-day-gweneth-sign-baby

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Ej hvor fedt! Tusind tak for tip og link 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Poppy Rose udsalg - sidste chance