Hjemme fra familiedag med klassen

Overgangsjakker

 photo overgangsjakker_zps86849021.jpgJeg har siddet og kigget lidt på udvalget af overgangsjakker. Flere steder er de nye kollektioner ikke lagt på shoppen endnu. Derfor er det en blanding af SS14 og AW14 jeg har fundet. Det betyder også, at flere af jakkerne er på udsalg lige nu – endda helt op til 60%.

Mine to favoritter er nu de finde overgangsjakker fra Zara, som også er yderst prisvenlige og kan findes her (leopard) og her (flaskegrøn). Begge måtte gerne komme herhjem, men vi har dog jakker fra foråret, som sagtens kan bruges en sæson til. Så ingen indkøb til os. Må jo spare, nu hvor vi har købt bil 😉

Efterfulgt af mine to favoritter fra Zara kommer den fine, sarte rosa jakke fra Hust & Claire, som går helt ned til str. 1 år og op til str. 6. Virkelig sød og feminin beskæring.

De nederste tre er de lidt mere praktiske men bestemt også søde og feminine jakker, som helt sikkert ranker højere hos Vega end de tre øverste jakker. Og så er de endda alle tre på udsalg – jakken fra Mini A Ture er endda sat ned med 60% fra 849 kr. til 340 kr.,  og deres jakker er altså virkelig lækre! Der kommer links til de sidste to her: Jakke fra Wheat og jakke fra Reima.

 

Indlægget indeholder affiliatelinks

   

2 kommentarer

 • Ej men den er da lige til at dø for den der leofrakke fra Zara! Den stjæler jeg lige og smider på min blog:-) Min baby kommer så først ud om et par uger, så der går nok lidt tid inden hun kan passe den!

  Tak for en super fin blog, tjek meget gerne min ud hvis du lyster:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Hej Tina! Ja er den ikke bare for lækker?? Jeg tjekker straks din blog 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemme fra familiedag med klassen