Børneserie: Vilde kræ

Babyhulen og lidt om vægt og træning under graviditet

træning under graviditetBabyhulen er altså ikke for stor. Jeg sad lige og kiggede på et billede af den fra fem uger siden, og der er ikke rigtig sket noget. Men den kan selvfølgelig heller ikke vokse konstant. Jeg har faktisk også gjort mit bedste for at spise nogenlunde sundt, siden vi kom hjem fra ferie. De første 12 uger havde jeg så meget kvalme, og det eneste der kunne dulme det, var at spise, men det gik heldigvis over omkring vores ferie til Mallorca.

Jeg prøver virkelig at tænke over det, jeg spiser, for Vegas fødselsvægt var over 4600 gram, og det er jo ikke ligefrem normalvægt for en nyfødt. Derfor skal jeg også til glukosebelastning senere i graviditeten.

I sidste graviditet stoppede jeg med at veje mig, da jeg havde taget 22 kg på. Og det vil jeg helst undgå den her gang, for det var virkelig ikke nemt at slippe af med de kilo igen, og det tog tre år, før jeg nossede mig sammen og tabte de sidste otte kilo fra graviditeten.

Så planen i den her graviditet er at finde et motionshold for gravide og så at svømme, som jeg før har skrevet om. Jeg ved, at APA har nogle virkelig gode hold, men jeg tænker at det er bedst at finde noget, som ikke ligger for langt væk. Jeg har planer om at finde en makker at gøre det med, nemlig Signe aka Plummum, som er lige så langt henne som mig + et par dage. Vi skal bare lige blive enige om, hvad det skal være 🙂 Jeg har fundet nogle hold her på Islands Brygge i Havneklinikken, men hvis I kender gode steder, som enten ligger på Amager (inkl. Islands Brygge og Christianshavn), Vesterbro eller Indre By, må I gerne komme med tip. Uanset så er træning under graviditet en rigtig god ting, for kroppen skal jo kunne klare den ekstra vægt og ikke mindst være kampklar til den store finale – nemlig fødslen.


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

8 kommentarer

 • Stine

  Hej Signe. Ville lige tippe dig om Pakhus Yoga bag Brugsen – tæt på Il Buco. Min veninde har taget gravid-yoga-hold der, og har været super glad for det. Jeg går selv til vinyasa yoga der, og kunne godt overveje at begynde der, når jeg er lidt længere henne (pt kun 11 uger henne:-).

  Tjek det ud her:
  http://pakhusyoga.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Tak for tip Stine! Det vil jeg tjekke ud. Jo tættere på, jo bedre 🙂 Jeg skal også lige være lidt længere henne før jeg begynder. Og hey, tillykke med maven 🙂 Så er det jo lige før vi kan risikere at komme i mødregruppe sammen

   Kh Signe

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Sikke en smuk mave! Jeg har termin kort efter dig, d. 1 marts, og jeg glæder mig sådan til, at maven begynder at tage form.
  Jeg tænker, at jeg vil prøve et af Fitness World yogahold, og se om det mon ikke kunne være en god måde at få lidt motion under graviditeten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Tak hvor er du sød 🙂 Og tillykke med din graviditet. Hvor er det hyggeligt, at vi er lige langt henne. Denne her tid er lidt træls fordi det mest af alt ligner man har taget på og ikke at man er gravid 😉 Jeg er også ret hooked på noget yoga

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glæder mig simpelthen SÅ meget til barselshygge og gravidgymnastik:D med dig. Og hvalsvømning. SMUKKE mave i øvrigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg gik til yoga under min graviditet og elskede det! Savner det faktisk og tænker, at jeg skal i gang igen. Det gav en utroligt ro og balance, og jeg kunne tydeligt mærke, hvor meget godt det gjorde for min krop. Følte mig altid så sund, når jeg gik derfra, og fik lyst at gå hjem og sætte tænderne i en masse grønt 😉 Det gør dig smidig og blød, og jeg er 100% sikker på, at det var en stor hjælp under min fødsel, ikke mindst at jeg var vant til at arbejde med åndedrættet. Derudover var der sådan en dejlig ro, og det var virkelig skønt at få lov at dykke ned i det en hel time uden forstyrrelser, og bare koncentrere mig om at være gravid og gøre noget godt for mig selv og babyen. Varme, varme anbefalinger herfra!
  Jeg har blogget om det lige her:
  http://midtimellem.dk/2014/01/gravidyoga/
  Der findes helt sikkert lign. hold i Kbh.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Tak Ida 🙂 Der er nemlig graviditetsyoga lige rundt om hjørnet, så det er jeg ret hooked på. Især fordi jeg kommer til at have et virkelig travlt semester, før jeg kan gå på barsel engang i januar. Så tror jeg faktisk, at det er en rigtig god ide at slippe tankerne en gang imellem.
   God søndag!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børneserie: Vilde kræ