Stokke Trailz kombivogn

Min store dreng

 photo 1410015401420102IMG_9517_zps1091d0e4.jpgDet er slet ikke til at følge med i de her dage. Det at starte i skole, har kickstartet en hel masse hos Folkedrengen, det slet ikke er til at forstå 🙂 Og her kommer altså lidt mor-blær. Jeg er godt klar over, at han er som alle andre børn i hans alder, men for mig, som oplever det hele for første gang, så er det bare ret enestående 😉

Vi prøver at indøve en masse selvstændighed i forhold til fx at smide sit brugte tøj til vask i de rigtige kurve, selv vælge og tage tøj på om morgenen (små ting men en stor hjælp i hverdagen), lave mad selv, når man bliver snacksulten og selvfølgelig have styr på alt sit habengut i skolen/fritten, hvor han i øvrigt også selv står for ind- og udtjekning. De skal virkelig være selvstændige derovre, for der er ikke meget voksenkontakt i fritten (det er der til gengæld heldigvis i klassen) – han ved fx kun hvad en voksen hedder i hans fritidshjem. Det kører bare derudaf, og han lægger selv nye ting til, som han gerne vil være ansvarlig for.

I torsdags stillede han op til elevrådet. Han kom dog ikke ind, de var 13 fra klassen, der stillede op. Men han havde lysten til at engagere sig og en mærkesag, som han gik meget op i 😉

I dag skulle han til fødselsdag hos sin veninde, og det var meget vigtigt for ham at troppe op alene. Så han fandt selv derhen, havde styr på husnummeret og gik op uden mig. Han syntes det var vildt fedt, og glæder sig vist bare til, han kan gå helt alene hjemmefra. Egentlig har han godt styr på trafikken, så min tiltro til at han kan, er der. Desværre har vi bare oplevet flere gange inden for den sidste tid, at nogle biler bare fræser over for rødt herude på Islands Brygge – på trods af at børn og forældre er på vej over fodgængerfeltet. Så jeg følger ham lidt endnu, indtil han også lige har styr på, at man altså ikke kan regne med, at grønt lys betyder fri bane.

Nu vil jeg smutte igen – jeg skal skrive på en opgave, som jeg har gang i på studiet, men det er så svært, så jeg havde lige brug for en overspringshandling. Men… back to work! God søndag <3
 photo 1409892510156290IMG_9456_zpsdf21e867.jpg

   

4 kommentarer

 • Seje dreng! Det der med selvstændighed er både vildt og skønt på samme tid. Selvom det er i meget mindre målestok herhjemme, er vi så småt der, hvor nogen meget gerne ‘KA SEEEELV’.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Ja, det er så stort alt det ser sker med vores unger. Men skønt at de har viljen til at ville selv 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er han bare stor og dygtig. Kan godt forstå, du er stolt! Hvor vildt egentlig, at de var 13 børn, der stillede op til elevrådet. Det er da ret pænt engagement fra børnenes side. Det er fedt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Haha ja, jeg var også overrasket over der var så mange 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stokke Trailz kombivogn