It's a...

Stokke Trailz kombivogn

 Stokke trailz barnevognPhotocred. Signe/plummum.dk
Stokke Trailz Stokke Trailz blog2Vi skal have ny barnevogn igen. Da Vega var færdig med at bruge barnevogn, solgte vi den nemlig. Vi var ikke sikre på, at vi skulle have flere børn, og vi var også enige om, at vi absolut ikke ville have den samme vogn igen, hvis barn nummer tre blev aktuelt.

Nu er spørgsmålet så, om det skal være en kombivogn eller en klassisk barnevogn. Vi havde en helt klassisk Odder med fast kaleche i sin tid. På det tidspunkt var det fint, for den skulle kunne holde til søskendesæde ovenpå, fordi der kun er 23 måneder imellem Folke og Vega, og derfor skulle den være stor og robust. Men hold nu op, hvor var den besværlig at have med i butikker og i bussen, og den fyldte så meget på fortovene. Samtidig punkterede den nok sådan ca. en gang om ugen, så ofte kørte jeg rundt på fladt hjul, og det bliver det altså ikke nemmere af.

Så jeg er ret overbevist om, at vi skal have en mindre barnevogn den her gang, som er nemmere at manøvrere med. Og den må MEGET gerne have drejelige forhjul. Det er så så smart!

Så da Michala fik mig med til pressevisning af Stokkes nyeste skud på stammen, Stokke Trailz, sagde jeg med det samme ja. Jeg skulle da gribe muligheden for at blive præsenteret for den her vogn og se, hvor smart den er. Og jeg er blevet ret hooked på den efter at have prøvekørt den og set de smarte features. Den skulle efter sigende også kunne bruges i både skov og på strand.

Stokke Trailz må helt sikkert gerne ende med at blive baby boys daglige ride. Nu skal vi så bare lige blive enige herhjemme om, at det er en sindssygt god idé!! 😀 Men først skal jeg ud at prøve nogle forskellige, og jeg vil også rigtig gerne høre om jeres erfaringer med barnevogne.

Del gerne jeres barnevognserfaringer, hvis der er noget jeg skal have med i mine overvejelser. Der er sket ret meget på markedet siden vi købte vores barnevogn for syv (!) år siden.

Indeholder affiliatelinks


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

23 kommentarer

 • Lykke

  Uhh den er så lækker trailz! Er selv på udkig efter barnevogn, men er noget af en jungle når man ikke har prøvet det før.

  Hvad gør man, når barnet ikke længere kan ligge og sove i den? Man kan selvfølgelig købe en altanvogn hjem til, men hvad gør man, når man er på tur? Manden mener, at han også skal kunne gå tur med en sovende bebs, når han engang skal på barsel…så han vil helst have en emmaljunga (hvor de sikkert begge kan ligge i, så kæmpe som den er 😉 ).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Ja det er virkelig en jungle. Selvom jeg har prøvet det to gange før, så er jeg stadig i tvivl 🙂 Det gode ved Stokke Trailz er, så vidt jeg har forstået, at den som klapvogn stadig kan lægges helt ned. Så børnene kan stadig bruge den til at sove i, selvom man nu også kan bruge den som klapvogn.
   Jeg er ret spændt på at se hvad den endelige pris bliver for Stokke Trailz, når den kommer i butikken. Jeg håber den holder sig omkring de 8000 som man kan få andre vogne for.

   Kh Signe

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lykke

   Vi var i BabySam forleden og se vidunderet – hold op hvor er den dejlig. Stellet koster 300 kr mere end for crusi’en, så det er en forskel der er til at overskue.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Ja den er virkelig lækker Lykke 🙂 Og 300 kr. er da til at overskue. Jeg vidste ikke, at den var i butikkerne nu, men godt at vide. Jeg har dog stadig lidt betænkeligheder ved at give 10000 for alle delene, som jeg tror den kommer op i. Så jeg overvejer stadig, og der er vist også en tysk hjemmeside, der har Stokke barnevogne lidt billigere end i Danmark 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi har begge dele: En stor Odder (med punkterfrie dæk!) og en Brio kombi med svingbare hjul. Jeg ville ikke undervære nogen af dem! Brioen er perfekt til tog og metroture – og shopping. Odderen til ture på Fælleden og den efterhånden store dreng sover stadig lur i den. Det lyder dyrt, men Brio’en var rimelig i pris og Odderen købte vi brugt for en slik. Og den så næsten ud som ny! Nu skal vi jo så ud at købe nyt igen, så der er plads til 2 stk – denne gang bliver det nok den åndssvagt dyre Bugaboo, fordi den er mest kompakt og ungerne kan vende mod mor også i klapvognsdelen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Ja det må være sindssygt rart med begge. Vi kan bare kun få en barnevognsplads i skuret, så jeg må begrænse mig 🙂 Og der tænker jeg at det må blive en kombivogn 🙂 Det er så spændende med tvillinger, Mette. Jeg glæder mig virkelig til at følge med. Hvornår er det du har termin?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh, ja – spændende og lidt uoverskueligt også. Ihvert fald indtil vi får styr på alt det praktiske. Jeg har i januar, så mon ikke vi render på hinanden i nabolaget, når vi begge er på barsel?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Jo, det kunne da sagtens være 🙂 Hvor hyggeligt egentlig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Prøv også at kigge på Phil&Teds. Vi har en klapvogn derfra (købt brugt, da det er et dyrt mærke) og er virkelig glad for den. Ved dog ikke om den opfylder dit behov, men formoder at de også laver den med lift til nyfødte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Vi har en Uppababy Vista og er meget glade for den. (http://uppababy.com/vista/overview/) – tror ikke den kan koebes i butikkerne i DK men kan koebes online, vi har koebt den i udlandet. Valget stod mellem bugaboo og Uppababy og vi valgte Uppababy af flere aarsager. Uppababy er noget hoejere end Bugaboo, varekurven er stoerre, lift og klapvogn kommer i to separate dele (lift kan dog stadig nemt klappes helt faldt sammen og fylder ingenting). Der er indbygget UV solskaerm i baade lift og klapvogn og saa er den billigere end bugaboo. Den er meget nem at styre pga de store drejehjul foran. Dog er den ogsaa en lille smule stiv i det og affjedre ikke saa godt paa et ujaevnt underlag som f.eks. brosten. Kan klart anbefales 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Tak 🙂 den kender jeg slet ikke, så den skal jeg helt sikkert ind at læse mere om!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gunda

   Hvor kjøpte dere uppababy vista? I hvilket land? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Vi har været mega glade for vores Odder. Vores store børn ville have vokset ud af en Bugaboo på ingen tid. Og så synes jeg at højden på en BB er meget lav(dårligt for ryggen når bebs skal op og ned). Omvendt hvis jeg ikke boede i suburbia(og havde skur mm) havde jeg nok også valgt en vogn med drejehjul(liggemålene var tit bare for korte). Vores venner havde en BB på Christianshavn og da der var mega sne det år de havde en lille, kom de ikke ud og trille i langt tid pga de små hjul. Hvad er liggemålene på den lækre stokkesag?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Ej det lyder også ærgerligt.. Stokke Trailz skulle kunne køre i terræn, og hjulene og heller ikke så små igen. Så det er jeg ikke bekymret for. Liggemålet i barnevognen er kun 80 cm, så det er noget kortere end Odder. Men der er jeg villig til at gå ned i størrelse for en vogn der er nemmere at gå med. Især pga hoften, vil jeg helst ikke have en vogn der er for tung 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja jeg er så en af dem der ikke kan lide bugaboo og selv deres meget i hærdige sælger på ciff kunne ikke overbevise mig.

  Først og fremmest er den for lav og jeg er ikke verdens højeste person. Så er der vare kurven som ikke ka. Rumme ret meget. Den bliver dog nemmere at komme til som klap vogn.

  Så synes jeg barnet rasler for meget rundt. Den er alt for følsom for de mindste ujævnheder.

  Så jeg skal desværre nok ud og finde en ny kombi vogn når den tid kommer. Har kig på en brio go next.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Det er så fedt du giver dig tid til at uddybe. Jeg har faktisk også set flere nede på Bryggen i dag og tænkt at de så meget lave ud. Også selve styret, men jeg ved ikke, om det kan justeres. Jeg vil også prøve at tjekke Brio Go Next. God weekend søde Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bugaboo. (Men det ved du!) Og vi købte altså vores på DBA så prisen behøver ikke være et issue

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Ja, man kan jo altid købe brugt 🙂 Og tak for tidligere i dag, det var rigtig hyggeligt, og ærgerligt at der ikke blev mere tid til snak.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Vi har en Bugaboo – og jeg elsker den. Virkelig. For mig er det verdens bedste barnevogn, og baby har sovet super godt i både barnevogns- og klapvognsdelen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Tak 🙂 Det er fantastisk at høre jeres erfaringer derude. Noget nyder på, at jeg lige skal se den, før jeg beslutter mig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • På CIFF trillede jeg lidt med bugaboo, og havde jeg haft budgettet er der ingen tvivl om vi skulle eje den! Hold kæft den er lækker… Vi har en basson grande, og til prisen er den udemærket, men den er ikke drømmevognen. Den holder ikke til mere end to børn, og da vi skal have flere unger, så må jeg igang med bugaboo opsparing 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Den barnevogn har jeg slet ikke haft i hænderne. Men jeg har godt hørt fra andre, at den skulle være fantastisk 🙂 Jeg tør slet ikke spørge, hvad den koster 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's a...