En lille update

Dejlig søndag i det smukke vejr

efterårHold nu op, det har da været helt fantastisk vejr i dag. Det er med at nyde det, så længe det varer. Heldigvis var vores planer at mødes med F’s klasse i Dyrehaven til rundbold og kaffe-kage-picnic efter vores Jyllandsgæster var taget hjem. Så vi fik nogle skønne timer udendørs i smukke omgivelser blandt rådyr og heste.

Jeg er på dage som i dag virkelig glad for, at jeg lod mig overtale til at få bil. Ellers synes jeg nogle gange, at ture ud af byen med flere forskellige transportmidler og masser af ventetid, kan være lidt af en anstrengelse. Især når jeg er gravid. Vi kommer helt klart mere rundt og laver en masse, efter vi har fået bil.

I weekenden har T endnu en gang været i håndværkertøjet, og det sidste badeværelse er nu meget tæt på at være færdigt. Selvom det bliver lidt mere bryggers-agtigt og praktisk end det andet badeværelse, så bliver det rigtig fint med masser af skabsplads, som snart skal fyldes op med lillebrors tøj og alle de ting, der førhen har stået og fyldt på de gamle hylder. Det bliver rart at få det pakket væk i skabe, så badeværelset ikke virker så rodet. Og når vi kommer ind i det nye år, glæder jeg mig til at få gjort puslepladsen klar derude.

Det er så rart, at vi endelig begynder at få bugt med den lange liste, vi lavede over gør-det-selv-projekter, da vi flyttede ind for to år siden. T var bestemt ikke gør-det-selv-typen inden vi flyttede ind. Men hold nu op, hvor har han lært meget. Det gælder virkelig bare om at kaste sig ud i det, og så ikke blive sur, når det går i vasken. Så handler det om at starte forfra, selvom det kan være lidt dyrt i materialer. Men i det lange løb, så har vi sparet mange penge på at lave alt selv (på nær vvs-arbejde, som ikke er tilladt at lave selv her hvor vi bor).

Nu afventer vi tilbud fra en tømrer, som skal hjælpe os med at lave en skillevæg med vinduer i, så vi får et ekstra værelse. Og når det så er klaret, er det heldigvis kun småting, der mangler.

 


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille update