Kjoler til gravide

Gravid uge 20 – Misdannelsesskanning

Gravid uge 20 - MisdannelsesskanningJeg lovede en update på, hvordan min misdannelsesskanning gik. Jeg var 20+1 i går, da jeg skulle ind og sige hej til lillebror igen. Jeg havde egentlig forestillet mig, at de her skanninger ville være ret rutineprægede, nu hvor jeg er tredjegangs gravid, og jeg selv har foretaget mange af dem på andre. Men jeg må indrømme, at det er en lige så særlig oplevelse at blive skannet nu, som det var i de sidste to graviditeter. Næsten endnu bedre, for nu kan jeg nemt følge med, hvad det er vi kigger på. Thomas var med for første gang i den her graviditet, og blev næsten mere rørt end jeg. Og jeg ved godt, at jeg skrev sidst, at der ikke kom skanningsbilleder herind. Men de her billeder var så fine, at de ligesom hørte med til indlægget.

Lillebror er allerede en klog lille en, og viste os med fingrene, at han er nummer tre i rækken 😉
Gravid uge 20 - MisdannelsesskanningHvis dagen i går skulle have været perfekt, så var skanningen blevet efterfulgt af brunchdate med min mand, hvor vi sammen kunne glæde os over den skønne nyhed. Men sådan blev det altså ikke. Det var direkte ind og lave gruppearbejde til kl. 18, og jeg lod pænt være med at tale om skanning resten af dagen 🙂 Men sådan er det jo. Om to uger skal vi begge til min jordemoder, hun vil gerne møde T og tale tidligere forløb igennem. Så der snupper vi lige en frokostdate først. Det bliver godt! Jeg kan ikke rigtig huske, hvornår vi sidst var på date. Måske for et år siden?

Nu går der nok ikke så længe før jeg vælger barnevogn. Jeg tror jeg har fundet den rette, og til en okay pris. Jeg glæder mig til at vise jer, hvilken en vi ender med.


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kjoler til gravide