Vores fødselsdag og et udsalgstip på Angulus og Soft Gallery

Apps, film og tv-serier for børn

 photo IMG_9869_zps76de3719.jpg

Jeg kan ikke huske, om jeg før har nævnt hjemmesiden Kiddly for jer? Det er en hjemmeside til forældre, hvor man kan finde medforældres anmeldeser af apps, film og tv-serier for børn. Hjemmesiden er super god, hvis man f.eks. står og skal rejse og gerne vil finde inspiration til, hvilket indhold man skal opdatere iPad’en med, så der er underholdning for børnene på rejsen. Jeg bruger den også i hverdagen, hvis børnene er kørt trætte i deres app’s, og vi gerne vil finde inspiration til nye app’s tilpasset deres aldersgruppe.

Alle kan oprette sig selv om anmelder, og det er bare med at komme i gang. For det er da super skønt, at vi forældre kan hjælpe og inspirere hinanden. Og så er der ikke mindst en bonus ved selv at være anmelder.

Når du har lavet et vist antal anmeldelser, som andre forældre har fundet værdifulde, bliver du nemlig favoritanmelder. Og når først du er det, så får du tilbud om anmeldereksemplarer af forskellige app’s, biograffilm mm, som du så efterfølgende kan anmelde på Kiddly.dk

 photo IMG_9867_zps57259c68.jpg

 photo foto211_zps1ccd07ef.jpg

Efterhånden som Kiddly blev mere populært, begyndte siden at drukne i anmeldelser, så derfor er sitet nu relanceret, så det er blevet mere overskuelig for os forældre at finde rundt i. Vi blev inviteret til  en meget børnevenlig lanceringsfest for at høre om det nye site. Det var super hyggeligt, og børnene blev forkælet med kager, popcorn og en god film med Alfons Åberg, som jeg nok skal se at få anmeldt. Den var nemlig rigtig god, og V sad som klistret til skærmen i hele filmen.

 photo foto983_zps6be2594b.jpg

 photo IMG_9876_zpsdfcc5e20.jpgEfter en meget travl weekend, sluttede jeg af med at tage til pigefrokost, mens Thomas kørte hjem med et par trætte børn. Jeg mødtes i Ørestad med Signe og Amira til lækker frokost og en meget hyggelig gåtur på Kalvebod Fælled efterfølgende. Amira skød et par billeder af os to gravide damer, der helt uplanlagt havde taget ens kjole og Angulus leopard chealseaboots på.

 photo foto992_zpsbc61c575.jpg

signesignePhotocred. Amira & Signe. Jakke fra Notice // graviditetskjole fra Isabella Oliver // støvler fra Angulus.

Indeholder affiliatelink

 


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores fødselsdag og et udsalgstip på Angulus og Soft Gallery