Nyt børneværelse

Billig ammebh

billig ammebh

Jeg har været så glad for min carriwell ammebh på trods af at jeg endnu ikke står med min baby i armene. Men det vigtige er, at den sidder så behageligt uden at stramme – netop fordi den er sømløs. Prisen er dog en smule pebret for noget, man ikke skal bruge i længere tid.

I går var jeg forbi Asos for at se, om de havde fået noget nyt hjem på maternity-fronten, og det havde de da! En billig ammebh som ligner den anden til forveksling, men til en rigtig god pris. Nemlig 115 kr, og så er der endda gratis fragt, så jeg starter lige ud med at prøve en størrelse af, før jeg bestiller flere hjem. Find den her. Som en ekstra bonus for de af os, som er studerende, er, at der lige nu også er 20% rabat! Så jeg fik købt lidt godt hjem, som kan bruges til både graviditet- og ammeperiode. Denne kjole er for eksempel også fin både til nu og efter fødslen. Eminent til amning.

billig ammebh

Indeholder affiliatelinks


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

6 kommentarer

 • Anne

  Jeg købte både en ægte carriwell samt en som ligner, som var lidt billigere på http://www.mammawear.dk – super glad for begge, som endda er så behagelige, at de også kan bruges om natten…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, den ammekjole kunne jeg godt overveje. Den er fin! Og tror snart, at det må være slut med flere investeringere i preggo tøj. Næsten da:) Der er jo også lige en jul, hvor en eller to pæne preggo julekjoler også ville være ret skønt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Haha ja. Det er svært at lade være, ikke? Jeg har virkelig også meget lyst til en ny jakke, for jeg synes både min lyserøde jakke og den sorte ligner et telt til mig lige nu. Men altså om tre måneder er der ikke længere brug for den, vel? Så jeg prøver at holde mig i skindet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • To laaange ammefoløb, og intet gør det bare så godt som Carriwell. Det er virkelig bare kvali. Jeg brugte dem også igennem mine gravidtiteter. Og den sorte plain version er favoritten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Jeg er også glad for min Carriwell. Synes bare den her ser nøjagtig lige så god ud, så er spændt på at prøve den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt børneværelse