Lejlighedsprojekt

Mine ønsker til jul

ønsker til jul

Dagen i dag er blevet brugt på at sidde ved morgenbordet til op ad formiddagen. Jeg har haft en hel fridag, uden at skulle hverken læse eller mødes på uni. Vi valgte at have absolut ingen planer, og jeg kan slet ikke huske, hvornår vi sidst har haft sådan en dag. Det har været skønt! Vi har fået rykket rundt på soveværelset, hvilket er blevet noget så fint og så har jeg fundet en masse ønsker til jul.

Jeg tænkte, jeg ville dele nogle af juleønskerne med jer, hvis I mangler inspiration. Mange af ønskerne er faktisk fælles ønsker. Det er kun håndcremen og øreringene, som lige er ønsker til mig. Men jeg har selvfølgelig mange flere. Men Thomas kunne ikke rigtig finde på nogle ønsker til sig selv, så derfor har vi lavet en liste med fælles ting, som vi mangler herhjem til. Den smarte grøntsagsskræller er perfekt til salater eller squash-spaghetti. Derudover elsker vi at lave sandwich og det er da perfekt, hvis de også kan varmes, så den panini-toaster står højt på listen. Vi har ingen termokande til te, og vores gamle Steltonkande til kaffen mangler vippe-tuden, så der bliver altid spildt kogende vand når vores gæster forsøger at hælde med alm. skrueprop. Derfor ville det være skønt med to nye kander, som matcher. Links til alle ønskerne finder I herunder.

1. Gefu Spirelli skræller // 2. Stine A øreringe // 3. Emma Stelkon termokander til både te og kaffe // 4. Vipp sæbedispenser // 5. Menu salt og peber kværne // 6. Lækre krydderier fra Mill & Mortar som pynter på køkkenhylden // 7. Panini toaster // 8. En god håndcreme (indeholder affiliatelinks)


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

4 kommentarer

 • maria

  Ang dit første ønske: hvis man søger på ebay efter spirelli, kommer de frem til små 30 kr 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Whaaat! Ej tusind tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Det er så fedt! Og også lidt vildt, at sådan en dims kan koste 250 kr 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Ja det er lidt crazy, at den koster så meget. De ved, at det er det, vi vil have 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lejlighedsprojekt