Mine ønsker til jul

Uge 28+0 og glukosebelastning

I morgen er jeg i uge 28+0 og går dermed ind i tredje trimester af graviditeten. Jeg har det simpelthen så godt og kan næsten ikke tro det, når jeg tænker på, hvordan mine sidste graviditeter var. Jo vel bliver jeg mega forpustet og får en del plukkeveer, men det er virkelig til at holde ud. Nu begynder undersøgelserne hos diverse instanser også at trappe op, så det er heldigt, at jeg er trappet lidt ned på alt det andet jeg har gang i.

I morgen står den på glukosebelastning, hvilket jeg ikke ser synderligt frem til. Tanken om at faste til kl. 11 huer mig bestemt ikke. Og jeg skal direkte videre på arbejde efterfølgende. Jeg må have en god madpakke med, som kan indtages det minut, der bliver givet grønt lys 😀 Jeg regner med at få et helt fint svar. Det er kun en rutineundersøgelse, fordi V var så stor til fødslen, at det for en sikkerheds skyld skal tjekkes, om der kan være noget graviditetssukkersyge på spil. Det gætter jeg nu ikke på. Men det er da rart at være på den sikre side.

Har nogle af jer mon prøvet at drikke det der modbydelige sukkervand? Jeg har prøvet det med mælkesukker for nogle år siden, og det var absolut ikke lækkert! Jeg vil smutte igen. Skal se Homeland med min bedre halvdel og nå et sidste måltid inden kl. bliver 22!

Hold i øvrigt øje med bloggen i morgen. Der kommer en fed konkurrence her på Copenhagen Kiddo, og vinderen allerede findes på fredag. Så det er en hurtig en af slagsen!

P.S. Jeg har lige fået to skønne kjoler hjem (her og her), som jeg vil anbefale. De er både billige og sidder perfekt om den gravide mave, og så er det oven i købet amme-kjoler. Så de kan altså også bruges efter fødslen. Den billige ammebh jeg skrev om her var også med i en af pakkerne, og den fungerer akkurat lige så fint som de dyre af slagsen.

ventekjole Uge 28+0ventekjole Uge 28+0


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

10 kommentarer

 • Simone

  Jeg skal også til sukkerbelastning om 2 ugers tid, og har egentlig ikke tænkt så meget over det. Men kan godt se, at det nok ikke er den mest eksotiske oplevelse, jeg har i vente 😉

  Noget helt andet – jeg synes, at du før har skrevet om, at du har brugt strækvikle til dine børn. Er der en bestemt slags/ mærke, du kan anbefale? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Det var faktisk ikke så slemt. Det viser sig, at mange hospitaler bruger noget syntetisk stads, som skulle smage forfærdeligt. Men Rigshopitalet har valgt at lave den selv med rigtig citron, og det smagte faktisk okay, måske endda lidt godt 😀

   Og ja sidst, brugte jeg en vikle, som bare var et laaaaangt stykke jersey. Den fungerede ok, men var ikke syet så godt og var ikke smal i enderne, så vi endte med en stor knude af stof på ryggen, hvis det giver mening. Så denne gang vil jeg prøve en vikle fra Ergobaby, som jeg har hørt godt om.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eeewwwww! Syns det er SÅ klamt!! Fik det også lavet i min 2.graviditet (for no reason…kom bare til at pippe, at min mor havde type 2!). Den sygeplejerske jeg var inde ved, dryppede citrondråber i, hvilket gjorde det til at holde ud. Det værste er næsten at sidde i venteværelset fra kl.8-10 og høre på alle pensionisterne – så bliver man da lige opdateret!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Hihi her var det heldigvis blandt andre par, som ventede barn. Samme sted som alle skanninger og graviditetsundersøgelser finder sted. Og jeg brugte tiden på at arbejde for havde min arbejdspc med. Så jeg er positivt overrasket 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg var igennem det for et par måneder siden. Jeg synes sgu ikke det er så slemt. Tænk på det som en lidt dårlig drink i byen, ned med den. Smager af citron og sukker. Man får kode til wifi og jeg netflixede på min tlf imens jeg ventede. No worries.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Jeg fik oprettet en internetforbindelse fra min egen telefon. Så kunne jeg sidde og arbejde i de to timer 🙂 Det gik sindssygt hurtigt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  Jeg kan anbefale dig, at vælge den med citronsmag/spæde til med en masse citrusdråber. Ikke at det bliver lækkert at den grund, men det er altså en hel del lettere at få ned.
  God fornøjelse 🙂
  Har prøvet det et par gange, heldigvis med godt resultat..

  Hvor er nr. 2 kjole fin. Den tror jeg helt sikkert, at jeg vil klikke hjem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Riget sukkerdrik var heldigvis lavet med rigelige mængder af frisk citron, så jeg kom nemt igennem det 🙂 Og ja kjole nummer 3 er så fin, og meget nem til amningen også

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Føler i den grad med dig… Har ikke prøvet det i forbindelse med graviditet, men fordi jeg skulle testes for diverse fødevare-allergier. Min glukosebelasting måtte tages om, fordi det kom retur efter kun 20 minutter… FØJ hvor er det ækelt…

  Held og lykke i morgen <3

  With Love,
  Sabrina
  http://LifeofSabrina.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Eeew :/ Det skal vist bare overståes 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine ønsker til jul